EN

Havran Nezbeda - Všechno je moje!

Nele Moostová


Klasické dětské nešvary pomůže vyřešit havran Nezbeda! Sám už přišel na to, že když je milý k ostatním, jsou ostatní milí na něho.
Ten malý havran vypadá jako sympaťák. Nikdo by do něj neřekl, že ukradne všechno, co mu pod zobák přijde. Vždy vymyslí nějaký trik, jak „štípnout“ plyšového medvídka nebo kolečkové brusle. A to dokonce i svým kamarádům. Havran Nezbeda zkrátka chce, aby všechno bylo jeho a s nikým se nemusel dělit. Naštěstí však dostane rozum a přijde na to, že mít plno hraček, ale žádné kamarády, je otrava. Lepší je hrát si spolu s ostatními a hračky si navzájem půjčovat.

Detailní informace

Ilustrátor Annet Rudolphová
Jazyk čeština
Původní název Der kleine Rabe Socke: Alles meins!
Původní jazyk němčina
Počet stran 32
EAN 9788025328842
Datum vydání 12.09.2016
Věk od 3
Formát 167x230 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,248
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Klasické dětské nešvary pomůže vyřešit havran Nezbeda!

Ten malý havran vypadá jako sympaťák. Nikdo by do něj neřekl, že ukradne všechno, co mu pod zobák přijde. Vždy vymyslí nějaký trik, jak „štípnout“ plyšového medvídka nebo kolečkové brusle. A to dokonce i svým kamarádům. Havran Nezbeda zkrátka chce, aby všechno bylo jeho a s nikým se nemusel dělit.

Naštěstí však dostane rozum a přijde na to, že mít plno hraček, ale žádné kamarády, je otrava. Lepší je hrát si spolu s ostatními a hračky si navzájem půjčovat. To je totiž ta správná zábava, při které se dá zažít úžasné dobrodružství!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Havran Nezbeda"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM