EN

Najdi svůj styl

Alexandra Fráňová


Vstup do světa fashion a beauty, který nezná hranice!
Stojíš často před skříní a nevíš, co na sebe? Je tvoje pleť bez života a potřebovala by vzpruhu? Už tě nebaví nosit ten samý účes? Hledáš průvodce, který by ti poradil? Buď klidná: je tady! Bloggerka Alex, z úspěšného blogu Tale of Miss A. a redaktorka v BACKSTAGE Škole stylu, zná spoustu beauty tipů a triků a prozradí je i tobě. Dozvíš se, jak vybrat správný make up, outfit nebo jak si upravit obočí. Bible pro každou holku, co chce najít svůj styl!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788025329306
Datum vydání 17.10.2016
Věk od 13
Formát 170x240 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,48
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vstup do světa fashion a beauty, který nezná hranice!

Alex Fráňová, autorka úspěšného blogu Tale of Miss A., redaktorka a stylistka ve Škole stylu BACKSTAGE využila svoje bohaté zkušenosti a připravila ucelenou příručku pro všechny mladé holky, které chtějí vypadat skvěle.

Víš, jaký máš typ pleti a jak se o ni starat? Umíš si vybrat správný odstín make-upu? Tušíš, co bys měla mít v kosmetické taštičce? Máš pocit, že tvoje vlasy jsou katastrofa a že nemáš co na sebe? Potřebuješ zkrátka někoho, kdo ti poradí, co je stylové, a co už ne?

Pak se tato příručka stane tvojí beauty biblí. Najdeš v ní všechno, co potřebuješ vědět, a co je hlavní, pomůže ti najít styl, který bude originální – jen tvůj!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM