EN

Staň se hrdinou a zatoč s nudou!

Zábavné aktivity pro kluky

Zuzana Neubauerová


Hledání rozdílů, bludiště, osmisměrky, logické hádanky, sudoku, malování a mnohé další doplňují rady jak se přiblížit vysněnému povolání, i zajímavá fakta.
Chceš se stát hrdinou? V této knížce na tebe čeká hned několik misí. Staň se aspoň na chvíli astronautem, detektivem, pilotem F1, vědcem, záchranářem, ochráncem, tajným agentem, indiánem, vojákem či sportovcem. Zábavné aktivity jako je hledání rozdílů, bludiště, osmisměrky, logické hádanky, sudoku, malování a mnohé další doplňují návody na hry, rady co dělat, aby ses přiblížil svému vysněnému povolání, a základní i zajímavá fakta.

Detailní informace

Ilustrátor Jaroslav Peniák
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788026440208
Datum vydání 24.01.2022
Věk od 8
Formát 205x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,276
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chceš se stát hrdinou? V této knížce na tebe čeká hned několik misí. Staň se aspoň na chvíli astronautem, detektivem, pilotem F1, vědcem, záchranářem, ochráncem, tajným agentem, indiánem, vojákem či sportovcem. Zábavné aktivity jako je hledání rozdílů, bludiště, osmisměrky, logické hádanky, sudoku, malování a mnohé další doplňují návody na hry, rady, co dělat, aby ses přiblížil svému vysněnému povolání, a základní i zajímavá fakta.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM