EN

Clařino tajemství

Francoise Bourdinová


Za tragickými událostmi stojí hrozivé tajemství
Jedné noci v červenci 1945 probudí Claru Morvanovou výstřel – její starší syn Édouard umírá. Clara tuší, co se přihodilo, ale připadá jí, že na pravdě tolik nezáleží. Především chce chránit své blízké, kteří jsou stále naživu – mladšího syna Charlese a vnoučata. Rozhodne se tedy mlčet a prohlásí Édouardovu smrt za sebevraždu. Netuší, že tím nastartuje velké drama…

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Le secret de Clara
Původní jazyk francouzština
Řada Clara
Počet stran 344
EAN 9788026706816
Datum vydání 22.02.2018
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,489
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Jedné noci v červenci 1945 probudí Claru Morvanovou výstřel – její starší syn Édouard umírá. Clara tuší, co se přihodilo, ale připadá jí, že na pravdě tolik nezáleží. Především chce chránit své blízké, kteří jsou stále naživu – mladšího syna Charlese a vnoučata. Rozhodne se tedy mlčet a prohlásí Édouardovu smrt za sebevraždu. Charles bojoval ve válce a po návratu zjistil, že jeho milovaná žena Judith a jejich dcerka zemřely v koncentračním táboře. Od té doby je z něj jen stín bývalého veselého a pohledného muže. Clara si myslí, že musí zachovat strašné tajemství, ale netuší, že to je začátek velkého dramatu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Clara"

Hodnocení čtenářů

Milena Kvapilová
Vyborna rodinna saga, cte se uplne sama. Skvele vykreslene postavy, vztahy a napeti kvuli tajemstvi je citit celym pribehem. Jdu hned na dalsi dil, velice mne zajima, jak se budou osudy jednotlivych clenu vyvijet dal.
Sandra Procházková
Krásně napsaná rodinná sága, která začíná v období druhé světové války ve Francii a skrz osudy jedné rodiny vás dostane až do 70. let minulého století. Velmi doporučuji, kniha je hlavně o rodinných vztazích, citech a nepostrádá i bolestné odhalení na svém konci.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM