EN

Sportovci

Ondřej Pýcha


Exkluzivní i známé fotografie našich nejlepších sportovců poprvé pohromadě v jedné knize
Milujeme je. Náš národní poklad, naši SPORTOVCI. A nyní jsou všichni pohromadě v luxusní knize fotografa Ondřeje Pýchy. Ondřej má za sebou hezkých pár let na vrcholu branže, kde se snoubí móda i sport. Na jeho fotkách defilují šampióni všeho druhu. Chlapi ve vzácných okamžicích pokory a něhy, krásný holky ve chvílích, kdy vás pustí do svého soukromí. Najdete zde fotografie dobře známé z médií i exkluzivní snímky, které jinde neuvidíte.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788025148273
Datum vydání 31.10.2016
Věk od 15
Formát 246x342 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 1,494
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Milujeme je. Náš národní poklad, naši SPORTOVCI.

A nyní jsou všichni pohromadě v luxusní knize fotografa Ondřeje Pýchy. Ondřej má za sebou hezkých pár let na vrcholu branže, kde se snoubí móda i sport. Na jeho fotkách defilují šampióni všeho druhu. Chlapi ve vzácných okamžicích pokory a něhy, krásný holky ve chvílích, kdy vás, byť jen na okamžik, pustí do svého soukromí.

V knize SPORTOVCI naleznete spoustu exkluzivních fotografií, mimo jiné Tomáše Berdycha, Gabriely Koukalové nebo Lucie Šafářové, a také mediálně úspěšné snímky desítek dalších úspěšných českých sportovců ve známém či přepracovaném provedení.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ondřej Pýcha

Ondřej Pýcha

Originální realizace se smyslem pro detail a schopnost zachytit sílu okamžiku řadí Ondřeje Pýchu dlouhodobě mezi vyhledávané portrétní a reklamní fotografy. Originalita a nápaditost mu v roce 2006 vynesly prestižní hudební ocenění Anděl za obal roku k albu Anny K. Večernice. V letech 2013 a 2014 získal i několik dalších cen v soutěži Kalendář roku. V roce 2002 byl zařazen do publikace Osobnosti české módní a reklamní fotografie. Ucelené sady fotografií prezentoval na několika samostatných výstavách.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM