EN

Traktůrek Zetůrek

Zuzana Neubauerová


Zaujme děti i rodiče!
Zetůrek a Honzík byli vždy nejlepší kamarádi a každý den společně snili o tom, jaké hrdinské činy dokážou. Jednou Honzík přiběhne s novinou, že na statek přivezou nový traktor Crystal, a v malém Zetůrkovi se probudí strach a žárlivost. Jak může něco velkého dokázat, když je tak malý a každou pořádnou práci obstará velký silný Crystal? Brzy poté jarní bouře přivede do nebezpečí kocoura Mourka i Honzíkova tatínka a jedinou šancí na jejich záchranu je spolupráce a pochopení, že i malí můžou dokázat velké věci.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Petra Šolcová
Jazyk čeština
Počet stran 24
EAN 9788026410485
Datum vydání 04.04.2016
Věk od 4
Formát 163x234 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,266
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Okouzlující napínavý příběh o opravdovém přátelství, který děti motivuje k sebedůvěře.

Traktůrek Zetůrek a šestiletý Honzík byli vždy nejlepší kamarádi a každý den společně snili o tom, jaké hrdinské činy dokážou. Jednou Honzík nadšeně přiběhne s novinou, že na statek přivezou nový úžasný traktor Crystal, a v malém Zetůrkovi se probudí strach a žárlivost. Jak může něco velkého dokázat, když je tak malý a každou pořádnou práci obstará velký silný Crystal?

Brzy poté silná jarní bouře přivede do velkého nebezpečí kocourka Mourka i Honzíkova tatínka a jedinou šancí na jejich záchranu je spolupráce a pochopení, že i malí můžou dokázat velké věci.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM