EN

Merde! Rok v Paříži (audiokniha)

CD audio

Stephen Clarke


Kniha, z které se stal přes noc bestseller, tentokrát k poslechu
Poslechněte si téměř pravdivý a neuvěřitelně vtipný záznam událostí, které se přihodily (nebo nepřihodily) britskému spisovateli a novináři během deseti let, kdy žil ve Francii. Knihu „Merde!“ vydal původně v nákladu 200 výtisků a chtěl ji prodávat přes svou webovou stránku a rozdávat přátelům. Po čtení v Kanadském knihkupectví v Paříži a recenzích v tisku se však kniha stala světovým bestsellerem, že Stephen Clarke zanedlouho musel napsat další pokračování.

Detailní informace

Interpret Vladimír Hauser
Délka 10 hodin 25 minut
Jazyk čeština
Původní název A Year in the Merde
Původní jazyk angličtina
Řada Merde
Překladatel Richard Podaný
Počet stran 0
EAN 8594050421714
Datum vydání 09.11.2015
Věk od 15
Nakladatelství PLUS
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,085
Typ CD audio

Kniha, z které se stal přes noc bestseller, tentokrát k poslechu

Poslechněte si téměř pravdivý a neuvěřitelně vtipný záznam událostí, které se přihodily (nebo nepřihodily) britskému spisovateli a novináři během deseti let, kdy žil ve Francii.

Knihu „Merde!“ vydal původně v nákladu 200 výtisků a chtěl ji prodávat přes svou webovou stránku, rozdávat přátelům nebo využít jako palivo při barbecue konajícím se při oslavě dobytí Bastily. Po čtení v Kanadském knihkupectví v Paříži a recenzích v tisku se však kniha stala světovým bestsellerem, že Clarke zanedlouho musel napsat dalším pokračování.

Čte Vladimír Hauser. Celková délka 10 hodin 27 minut.

Další tituly z řady "Merde"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Stephen Clarke

Stephen Clarke

Stephen Clarke (1958) je britský novinář a spisovatel žijící v Paříži. Jeho první román Merde! Rok v Paříži se stal světovým bestsellerem a dočkal se několika pokračování. Dále Clarke napsal mimo jiné ironickou příručku Tak pravil hlemýžď, netradičního průvodce po městě lásky Obnažená Paříž: Tajný život města a kuriózní životopis anglického krále Eduarda VII. Jeho Veličenstvo Bertie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM