EN

Soubor devíti nejlepších divergentních povídek z literární soutěže nakladatelství CooBoo!
Soubor devíti nejlepších divergentních povídek z literární soutěže nakladatelství CooBoo! Texty, které popisují váš divergentní svět a vyjadřují vaši představu divergence, odlišnosti či čehokoliv jiného, co jste si pod tímhle slovem představili. Budete číst příběhy o lásce, budete se bát i vztekat nad hlavními hrdiny, bude vám bušit srdce…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788075440129
Datum vydání 16.11.2015
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,336
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Soubor devíti nejlepších divergentních povídek z literární soutěže nakladatelství CooBoo

V knížce DivergentCzech najdete světy, v kterých řádí choroby krve, kde je mluvení bráno za přežitek, a když se vám moc rozbuší srdce, třeba jen z radosti, je to taky špatně. Budete číst příběhy o lásce na ten nejpodivnější možný způsob. Křehké, něžné, akční, ale i strašidelné. Budete se bát i vztekat nad hlavními hrdiny jako v každé jiné knize, jen tentokrát bude každé písmenko původní české.

Zkrátka a dobře je to soubor devíti nejlepších divergentních povídek z naší literární soutěže! Texty, které popisují váš divergentní svět a vyjadřují vaši představu divergence, odlišnosti či čehokoliv jiného, co jste si pod tímhle slovem představili.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alžběta Komrsková

Alžběta Komrsková

Alžběta Komrsková pochází z Opavy a v současné době studuje obor Anglický jazyk a literatura na Masarykově univerzitě v Brně. Tvůrčímu psaní se věnuje od dětství, v roce 2015 vyšla její povídka Sedmikráska ve sborníku DivergentCzech (CooBoo). Kromě psaní ráda maluje portréty, kreslí ilustrace ke svým příběhům a čte vše od historických románů po fantasy. Mimo to vede lekce jógy, zajímá se o starověké kultury a s nadšením navštěvuje muzea umění.
Zobrazit profil autora

Kateřina Ševčíková

Kateřina Ševčíková

Kateřina Ševčíková vystudovala žurnalistiku na Masarykově univerzitě v Brně. Tvůrčímu psaní se věnuje od dětství, v roce 2015 jí vyšla povídka Hra ozvěny ve sborníku DivergentCzech. Jejím debutovým románem je young adult fantasy Přízraky noci. Miluje cestování a shromažďování knih, které potom nestíhá číst, a neustále trpí nutkáním něco tvořit.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM