EN

Zmizelé dívky

Lauren Oliverová


Dojemný příběh dvou sester, které hledají nejen jedna druhou, ale i samy sebe.
Dara a Nick bývala nerozlučná dvojka. To bylo ale před tím, než Dara políbila Parkera, nejlepšího kamaráda Nick, a před tou nehodou, po které zůstala Dařina krásná tvář zjizvená. Od té doby se sestry naprosto odcizily a nemluví spolu. Nick se sice rozhodne, že vše, co ztratila, získá zpět, ale Dara už má jiné plány… Lauren Oliverová ve svém nejnovějším románu vytvořila svět ztrát a podezírání, v němž obě sestry hledají nejen jedna druhou, ale i samy sebe.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Vanishing Girls
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Bičíková
Počet stran 312
EAN 9788075440099
Datum vydání 09.11.2015
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,457
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dojemný příběh dvou sester, které hledají nejen jedna druhou, ale i samy sebe.

Dara a Nick bývaly nerozlučné, ale to bylo předtím – před tím, než Dara políbila Parkera, nejlepšího kamaráda Nick, a před tou nehodou, po které zůstala Dařina krásná tvář zjizvená. Od té doby se sestry naprosto odcizily a nemluví spolu.

Nick se sice rozhodne, že vše, co ztratila, získá zpět, ale Dara už má jiné plány. A když o svých narozeninách Dara zmizí, Nick si zpočátku myslí, že je to nějaká hra, že se Dara zase předvádí. Ale zmizela i jiná dívka, devítiletá Madeline Snowová, a Nick je čím dál víc přesvědčená, že ta dvě zmizení spolu souvisí. A teď musí najít svoji sestru dřív, než bude pozdě.

Lauren Oliverová ve svém nejnovějším románu vytvořila svět ztrát a podezírání, v němž obě sestry hledají nejen jedna druhou, ale i samy sebe.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lauren Oliverová

Lauren Oliverová

Vyrůstala na malém městě, ne nepodobném tomu z její knihy Chvíle před koncem, která se dočkala i filmového zpracování. Pochází z rodiny spisovatelů, a tak jí vždy přišlo normální trápit se nad významy nejrůznějších slov, dlouhé hodiny přemýšlet u počítače a v neposlední řadě číst v každé volné chvilce. Psát začala už jako malá, na univerzitě v Chicagu vystudovala filosofii a anglickou literaturu. Po škole pracovala nějaký čas jako asistentka redaktora. Od roku 2009 se psaní věnuje na plný úvazek. Proslavila ji trilogie Delirium.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM