EN

Obrať list

Řada hravých rad, jak zúčtovat se svým ex

Rebecca Beltránová


Nepostradatelná knížka, která zažene myšlenky na vašeho EX!
Už je to tak: partneři přicházejí a zase odcházejí – naštěstí je tu způsob, jak se s tím hravě vyrovnat. Pokud ti na seznamu bývalých právě přibyl další a zdá se ti, že slunce pohaslo, život tě najednou netěší a už to tak bude napřád, neváhej, otevři tenhle sešit a OBRAŤ LIST. V téhle hrací knížce najdeš přes stovku cvičení, díky nimž zaženeš temné myšlenky a se svým EX konečně zúčtuješ. Kresli, lep, trhej, škrtej, vybarvuj, ale hlavně se bav a podívej se na život ze širší perspektivy.

Detailní informace

Ilustrátor Adria Fruitós
Jazyk čeština
Původní název Pasa la página
Původní jazyk španělština
Počet stran 144
EAN 9788025904442
Datum vydání 02.11.2015
Věk od 14
Formát 130x200 mm
Nakladatelství PLUS
Hmotnost 0,17
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nepostradatelná knížka, která zažene myšlenky na vašeho EX!

Už je to tak: partneři přicházejí a zase odcházejí – naštěstí je tu způsob, jak se s tím hravě vyrovnat. Pokud ti na seznamu bývalých právě přibyl další (anebo máš svého prvního EX) a zdá se ti, že slunce pohaslo, život tě najednou netěší a už to tak bude napřád, neváhej, otevři tenhle sešit a OBRAŤ LIST.

V téhle hrací knížce najdeš přes stovku cvičení, díky nimž zaženeš temné myšlenky a se svým EX konečně zúčtuješ. Kresli, lep, trhej, škrtej, vybarvuj, ale hlavně se bav a podívej se na život ze širší perspektivy. A až skončíš, s úlevou si uvědomíš, že slunce vyjde zítra znova a že je lepší mít srdce na chvíli bez domova, než ho mít zatížené nesplatitelnou hypotékou. Tak hurá do toho a OBRAŤ LIST!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM