EN

Hrdinové z Dračí ulice – Ďábelské zrcadlo

Bernd Perplies


Sklep v neviditelném domě v Dračí ulici číslo 13 je odjakživa nedobytně uzamčený. Jednoho dne však západka náhle povolí a poklop nad schody se otevře… Tři děti, jeden drak a spousta dobrodružství!
Tři děti, jeden drak a spousta dobrodružství! Sklep v neviditelném domě v Dračí ulici číslo 13 je odjakživa nedobytně uzamčený. Sando, Hanissa a Tomrin si už mnohokrát říkali, co tam asi může být. Nikdy se jim ale tajemný vchod nepodařilo odemknout. Jednoho dne však západka náhle povolí a poklop nad schody se otevře. Kamarádi neváhají a okamžitě se vydávají na průzkum. V ponurém sklepení objeví ďábelské zrcadlo. Pouhý pohled do něj vyvolá duchy z minulosti, kteří vůbec nejsou přátelští.

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Drachengasse 13_Der dämonische Spiegel
Původní jazyk němčina
Počet stran 160
EAN 9788025325162
Datum vydání 12.10.2015
Věk od 9
Formát 120x180 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,226
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tři děti, jeden drak a spousta dobrodružství!

Sklep v neviditelném domě v Dračí ulici číslo 13 je odjakživa nedobytně uzamčený. Sando, Hanissa a Tomrin si už mnohokrát říkali, co tam asi může být. Nikdy se jim ale tajemný vchod nepodařilo odemknout. Jednoho dne však západka náhle povolí a poklop nad schody se otevře. Kamarádi neváhají a okamžitě se vydávají na průzkum. V ponurém sklepení objeví ďábelské zrcadlo. Pouhý pohled do něj vyvolá duchy z minulosti, kteří vůbec nejsou přátelští.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Hrdinové z Dračí ulice"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM