EN

Česká pohanková kuchařka

Kompletní jídelníček

Hana Čechová Šimková


Ověřte si, jak je pohanka v kuchyni inspirující!
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá. Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky... a mnoho dalších vynikajících lahůdek. Autorka inspiraci pro své recepty čerpá z domácích tradic, ale také v zahraničí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788026408277
Datum vydání 17.08.2015
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,39
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu

Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá.

Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky... a mnoho dalších vynikajících lahůdek. Díky koření a dalších ingrediencí se pohanka může proměnit z opomíjené šedé myšky kuchyně na moderní a zdravé zpestření vašeho jídelníčku.

Autorka inspiraci pro své recepty čerpá z domácích tradic, ale také v zahraničí.

Hana Šimková je známá autorka dietních receptů, která své zkušenosti v tomto oboru získala více než 20letou péčí o několik alergiků ve své rodině. Věnuje se zejména bezlepkové, bezsojové a bezmléčné stravě, preferuje vegetariánskou výživu, ale maso nezavrhuje.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Hana Čechová Šimková

Hana Čechová Šimková

Autorka s rozmanitým spektrem tvorby někdy píše i pod pseudonymem Zuzana Čechová. Díky svým bohatým zkušenostem ze života s početnou rodinou se neuzavírá jen do jedné oblasti. Věnuje se knihám o zdravé výživě a výživě pro lidi se zdravotním omezením, knihám pro děti, ale již zabrousila také do žánru lechtivých románů.

Svou autorskou aktivitu zahájila úspěšnou kuchařkou České bezlepkové pečení, do které vložila své více než dvacetileté zkušenosti s bezlepkovým stravováním. V oboru zdravé výživy se snaží téměř každý rok vydat novou publikaci. Knihou Pohádkové nápady pro malé kutily a kuchtíky se naplno zapojila i do charitativní činnosti.

Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM