EN

Ever After High - Divobájný svět

Shannon Haleová


Na Ever After High je uvalena hrozivá kletba...
Do Ever After High se z Říše divů dostane záhadný tvor - mocný Žvahlav, nakazí ji divobájnou magií a všechno se obrátí vzhůru nohama. Lizzie Hearts, budoucí Srdcová královna, Cedar Wood, loutka podobná Pinocchiovi, a Madeline Hatter, dcera Šíleného Kloboučníka, neztratí jako jediné z toho zmatku okolo rozum. To ony musí zachránit školu a své přátele před hrozivou kletbou, která vše mění na zvrácený svět připomínající Říši divů. Podaří se jim získat pro své spolužáky Šťastně až navěky?

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Ever After High 3 (A Wonderlandiful World)
Původní jazyk angličtina
Překladatel Ludmila Kosatíková
Počet stran 320
EAN 9788074479090
Datum vydání 10.08.2015
Věk od 10
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,429
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Na Ever After High je uvalena hrozivá kletba...

Na škole Ever After High se studenti zavazují k tomu, že budou následovat osud svých rodičů – pohádkových bytostí. Ale od té doby, co se Raven odmítla stát Zlou královnou, se všechno kouzelně zamotalo. Nikoho, ani Apple White, už nečeká předepsaný osud!

A když se záhadný tvor z Říše divů – mocný Žvahlav – dostane do Ever After a nakazí ji divobájnou magií, všechno se obrátí vzhůru nohama. Lizzie Hearts, budoucí Srdcová královna, Cedar Wood, loutka podobná Pinocchiovi, a Madeline Hatter, dcera Šíleného Kloboučníka, neztratí jako jediné z toho zmatku okolo rozum. To ony musí zachránit školu a své přátele před hrozivou kletbou, která vše mění na zvrácený svět připomínající Říši divů. Podaří se jim získat pro své spolužáky Šťastně až navěky?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Ever After High"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM