EN

HUNGER GAMES – komplet (audiokniha)

Suzanne Collinsová


Kompletní trilogie na CD
Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger Games... Šestnáctiletá Katniss chce nejprve jen zachránit svou sestru, která byla do této zvrácené reality show vylosována. Pak bojuje o holý život a snaží se přežít v divočině. Nevzdává se. Bouří se. Vzdoruje. V nesvobodném světě kolem sebe vyvolá revoluci. Postaví se do jejího čela. Zvítězí? Nechte se strhnout příběhem lásky a touhy po přežití ve světě plném útlaku a nesvobody!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Interpret Tereza Bebarová
Délka 34 hodin 59 minut
Jazyk čeština
Původní název HUNGER GAMES – omnibus 1.-3. díl, V9 – AUDIO
Řada Hunger Games
Počet stran 0
EAN 8594155756360
Datum vydání 18.11.2014
Věk od 0
Formát 140x125 mm
Nakladatelství Fragment
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,096
Typ CD audio

Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. To jsou Hunger Games – Hladové hry.

Katniss chtěla jen zachránit život své sestře, která byla do této zvrácené reality show vylosována. Dobrovolně odchází zemřít, ale statečně bojuje o holý život a vyhrává. Nevzdává se. Bouří se. Vzdoruje. V nesvobodném světě kolem sebe vyvolává revoluci a staví se do jejího čela. Zvítězí nebo se stane jen loutkou v rukou někoho mocnějšího?

Zaposlouchejte se do příběhu o lásce a touze po přežití ve světě plném útlaku a nesvobody v jedinečném podání herečky Terezy Bebarové.

Audiokniha je ve formátu MP3.

Další tituly z řady "Hunger Games"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Suzanne Collinsová

Suzanne Collinsová

Americká spisovatelka je autorkou bestsellerových sérií Letopisy Podzemě a Hunger Games. Vystudovala obor dramatického psaní na New York University, nyní žije v Connecticutu se svým manželem a dvěma dětmi. Trilogie Hunger Games se od roku 2008, kdy vyšel první díl, držela přes pět let na žebříčku bestsellerů New York Times. Byla prodána do více než třiceti zemí, přeložena do více než padesáti jazyků a vznikla podle ní i úspěšná filmová série. Suzanne Collinsová se díky tomuto úspěchu dostala na seznam nejvlivnějších lidí, sestavovaný magazínem Time.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM