EN

Můj život s Karlem Kachyňou ( i bez něj)

Alexandra Stušková, Alena Mihulová


Co zajiskřilo mezi sedmnáctiletou dívenkou a o 41 let starším režisérem? Jaký byl život ve stínu známého umělce? Jak se Alena Mihulová vyrovnávala se slávou a jak zvládla pád až na úplné dno?
Ve své otevřené autobiografii odhaluje herečka mnoho ze svého soukromí, s láskou líčí společný život s Karlem Kachyňou a popisuje svoji hereckou kariéru se všemi zdary i nezdary. Ačkoliv by se mohlo zdát, že se na ni po smrti jejího manžela pozapomnělo, dál se objevujea v úspěšných filmech a seriálech. Její portrét proto dokreslují vzpomínky hereckých kolegů a dosud nezveřejněné fotografie jak ze soukromého, tak z profesního života.

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Počet stran 296
EAN 9788075050809
Datum vydání 27.04.2015
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,479
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Herečku Alenu Mihulovou (1965) proslavila hlavní role v úspěšném filmu Sestřičky. Pro tuto roli ji objevil uznávaný režisér Karel Kachyňa (1924–2004), kterého si po deseti letech utajovaného vztahu vzala. Narodila se jim dcera Karolína, která kráčí ve šlépějích svého otce.

Co zajiskřilo mezi sedmnáctiletou dívenkou a o 41 let starším režisérem? Jaký byl život ve stínu známého umělce? Jak se Alena Mihulová vyrovnávala se slávou a jak zvládla pád až na úplné dno?

Ve své otevřené autobiografii odhaluje herečka mnoho ze svého soukromí, s láskou líčí společný život s Karlem Kachyňou a popisuje svoji hereckou kariéru se všemi zdary i nezdary. Ačkoliv by se mohlo zdát, že se na ni po smrti jejího manžela pozapomnělo, dál se objevuje v úspěšných filmech a seriálech. Její portrét proto dokreslují vzpomínky hereckých kolegů a dosud nezveřejněné fotografie jak ze soukromého, tak z profesního života.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM