EN

Lukáš Přibyl: Mám to pod kontrolou

Roman Smutný, David Kozohorský


Mám to pod kontrolou!
Antologie osobních vzpomínek a autentických výpovědí známých osobností z Lukášova okolí, kterým Příba i tři roky po svém nečekaném odchodu stále chybí. Jen namátkou jmenujme alespoň některé z nich: Radek Sňozík, Milan Šimáček, Pavel Hoftych, Otakar Černý, Vítězslav Lavička, Antonín Panenka, Jakub Otava, Ivan Trojan, Petr Svěcený, Robert Záruba, Jiří Dienstbier ml. a mnoho dalších.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788075050670
Datum vydání 30.03.2015
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,423
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jméno Lukáše Přibyla je známé především mezi fanoušky sportu. Lukáš byl populární český sportovní redaktor a později fotbalový funkcionář, místopředseda představenstva českého klubu AC Sparta Praha a ředitel Bohemians 1905. Ve své funkci byl až do své náhlé smrti v roce 2012 nesmírně oblíbený.

Kniha Lukáš Přibyl: Mám to pod kontrolou si neklade za cíl být obsáhlou biografií. Je spíše antologií osobních vzpomínek a autentických výpovědí známých osobností z Lukášova okolí, kterým Příba i tři roky po svém nečekaném odchodu stále chybí. Jen namátkou jmenujme alespoň některé z nich: Radek Sňozík, Milan Šimáček, Pavel Hoftych, Otakar Černý, Vítězslav Lavička, Antonín Panenka, Jakub Otava, Ivan Trojan, Petr Svěcený, Robert Záruba, Jiří Dienstbier ml. a mnoho dalších.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM