EN

Tetování krví – Lampář

D. M. Cornish


Polokontinent – země plná přetvářky, intrik a zlých úmyslů, kde jsou lidé zrůdní a nestvůry lidské.
Polokontinent – země plná přetvářky, intrik a zlých úmyslů, kde jsou lidé zrůdní a nestvůry lidské. Dokáže Rosamunda poznat, kdo je kdo? Nalezenec s dívčím jménem Rosamunda přežil nebezpečnou cestu do Železné bašty a stává se lampářským učněm.

Detailní informace

Žánr fantasy
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Monster Blood Tattoo 2 Lamplighter
Počet stran 576
EAN 9788025323045
Datum vydání 23.02.2015
Věk od 0
Formát 138x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,588
Typ Kniha

Polokontinent – země plná přetvářky, intrik a zlých úmyslů, kde jsou lidé zrůdní a nestvůry lidské. Dokáže Rosamunda poznat, kdo je kdo?

Nalezenec s dívčím jménem Rosamunda přežil nebezpečnou cestu do Železné bašty a stává se lampářským učněm. Na výcvik do pevnosti přijíždí také mladá lampářka Threnody. Její vzdorovitá povaha je chlapci sympatická a okamžitě v ní nachází spřízněnou duši. Společně prozkoumávají podzemní chodby pod pevností a zjišťují, že se v nich odehrávají podivné a nekalé věci.

Výcvik nováčků je předčasně ukončen a Rosamunda se musí stěhovat na odlehlé a velmi nebezpečné místo. Do malé pevnosti nedaleko Krvavého močálu. Teprve tam, mezi ostřílenými chlapíky, kteří denně čelí útoku zabijáckých bestií, začíná skutečná a těžká služba. Přežije Rosamunda tuto nelehkou zkoušku, nebo se stane jen další položkou na seznamu mrtvých?

2. díl strhující fantasy trilogie plné akce, napětí a nečekaných zápletek, která uchvátila čtenáře po celém světě. Do detailů propracovaný fantasy svět vás ohromí, uhrane, okouzlí…

Další tituly z řady "Tetování krví"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM