EN

Vyber si své povolání

Silvie Sanža


Už víš, které povolání si jednou vybereš?
Co dělá chirurg? Kdo se může stát lodním kapitánem a kdo pracuje v divadle? A čím budeš, až vyrosteš? Chceš zjistit, jaké povolání by se ti líbilo nejvíc? Tak tuhle otázku právě řeší i pes Olík. Otevři tuto knihu a vypravte se spolu na různá místa – třeba do muzea, školy, filmového studia, na nádraží či kosmodrom. Čeká na tebe spousta běžných i netradičních profesí. Prohlédni si je nejprve na velkých barevných ilustracích a pak si přečti podrobnější informace o vybraných zaměstnáních.

Detailní informace

Žánr encyklopedie
Ilustrátor Milan Starý
Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788000037974
Datum vydání 20.10.2014
Věk od 0
Formát 215x280 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,615
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Co dělá chirurg? Kdo se může stát lodním kapitánem a kdo pracuje v divadle? A čím budeš, až vyrosteš? Chceš zjistit, jaké povolání by se ti líbilo nejvíc? Tak tuhle otázku právě řeší i pes Olík.

Otevři tuto knihu a vypravte se spolu na různá místa – třeba do muzea, školy, filmového studia, na nádraží či kosmodrom. Čeká na tebe spousta běžných i netradičních profesí. Prohlédni si je nejprve na velkých barevných ilustracích a pak si přečti podrobnější informace o vybraných zaměstnáních.

Publikace pro zvídavé děti od šesti let nabízí pohled do sedmnácti pracovních prostředí, v nichž se seznámí s třemi sty různých profesí. Každá kapitola začíná dvoustránkovou ilustrací, na níž jsou lidé při výkonu své práce. Nejzajímavější profese jsou na další dvoustraně detailněji popsány. Pro snadnou orientaci slouží rejstřík všech zařazených povolání na začátku knihy.

Už víš, které povolání si jednou vybereš?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM