EN

Tatínku, ta se ti povedla

Zdeněk Svěrák


Pohádky na dobrou noc vyprávějí dětem obvykle maminky. Ty ale mívají právě večer v domácnosti nejvíc práce. A tak je potřeba, aby je tatínkové zastoupili. Tatínek Šíma by pohádky raději četl. Jenomže Petřík a Petruška dávají přednost takovým, jaké jim dříve povídala maminka: o zdánlivě obyčejných věcech kolem nás. A to není jednoduché, jak se možná na první pohled zdá. Však se tatínek Šíma s pohádkami pěkně natrápí!

Detailní informace

Ilustrátor Adolf Born
Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788000014692
Datum vydání 05.04.2005
Věk od 6
Formát 195x255 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,355
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pohádky na dobrou noc vyprávějí dětem obvykle maminky. Ty ale mívají právě večer v domácnosti nejvíc práce. A tak je potřeba, aby je tatínkové zastoupili. Tatínek Šíma by pohádky raději četl. Jenomže Petřík a Petruška dávají přednost takovým, jaké jim dříve povídala maminka: o zdánlivě obyčejných věcech kolem nás. A to není jednoduché, jak se možná na první pohled zdá. Však se tatínek Šíma s pohádkami pěkně natrápí! Podaří se mu vůbec se ctí se zhostit tak zapeklitého úkolu? Něco už vám napoví sám název téhle báječné knížky…

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Zdeněk Svěrák

Zdeněk Svěrák

Zdeněk Svěrák je oblíbený český dramatik, scenárista, herec, autor písničkových textů a spisovatel. Je také jedním z tvůrců nesmrtelného Járy Cimrmana. Za svou literární tvorbu získal řadu ocenění, je trojnásobným nositelem ceny čtenářů Magnesia Litera. Mezi jeho nejčtenější knihy patří Povídky, Nové povídky, Po strništi bos, Pan Buřtík a pan Špejlička a Filmové příběhy. Stojí také za večerníčkovým seriálem Radovanovy radovánky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM