EN

333 tipů a triků pro Microsoft Excel 2013

Josef Pecinovský


Sbírka nejužitečnějších rad pro využití Excelu na maximum
Potřebujete rychlá a elegantní řešení každodenních činností v Excelu? Nebo rádi objevujete netušené možnosti a výhodné triky, jimiž zefektivníte svou práci?Přesně pro vás připravil mimořádně zkušený autor knihu plnou tipů a triků pro Excel 2013. Odhalíte nové postupy, skryté volby, pomocí nichž si Excel dokonale podmaníte. Kniha je určena všem uživatelům Excelu, tedy jak těm, kteří s tabulkovým kalkulátorem nikdy nepracovali, tak těm, kdo už určité postupy znají, ale přece jen chtějí o Excelu vědět víc.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788025141304
Datum vydání 06.01.2014
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Edice Tipy a triky
Hmotnost 0,35
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Potřebujete rychlá a elegantní řešení každodenních činností v Excelu? Nebo rádi objevujete netušené možnosti a výhodné triky, jimiž zefektivníte svou práci?

Přesně pro vás připravil mimořádně zkušený autor knihu plnou tipů a triků pro Excel 2013. Odhalíte nové postupy, skryté volby, pomocí nichž si Excel dokonale podmaníte. Kniha je určena všem uživatelům Excelu, tedy jak těm, kteří s tabulkovým kalkulátorem nikdy nepracovali, tak těm, kdo už určité postupy znají, ale přece jen chtějí o Excelu vědět víc a přejí si seznámit se s jinými a rychlejšími postupy. Každý tip je označen úrovní podle pokročilosti.

V knize najdete například následující finty:

- Jak na komplikovanější výběry buněk

- Jak nastavit podmíněný formát rychlou analýzou

- Jak vložit stejná data na několik listů

- Co dělat, když se místo čísla zobrazuje datum

- Jak zvýšit hodnoty ve výběru o stejnou hodnotu

- Jak využít průřezy v kontingenční tabulce

- Jak zadat číslo v exponenciálním tvaru

- Co dělat, když 1 + 1 = 1

- Jak spočítat splátky úvěru

- Jak vložit minigraf rychlou analýzou

- Jak odebrat duplicitní položky

O autorovi:

Josef Pecinovský pracoval jako učitel v oboru informačních technologií na střední škole od roku 1990 až do odchodu do důchodu. Kromě toho jeden čas působil jako správce sítě a vedl počítačové kurzy. Napsal pro různá nakladatelství více než šest desítek příruček především z oblasti kancelářských programů, Windows a programů pro střih videa. Je úspěšným autorem science fiction, publikoval více než dvacet samostatných knih a několik desítek povídek.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Josef Pecinovský

Josef Pecinovský

Josef Pecinovský pracoval jako učitel v oboru informačních technologií na střední škole od roku 1990 až do odchodu do důchodu. Kromě toho jeden čas působil jako správce sítě a vedl počítačové kurzy. Napsal pro různá nakladatelství více než šest desítek příruček především z oblasti kancelářských programů, Windows a programů pro střih videa. Je také úspěšným autorem science fiction. Publikoval více než dvacet samostatných knih a několik desítek povídek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM