EN

Elitní sniper

Scott McEwen, Thomas Koloniar


Román od spoluautora bestselleru Americký sniper!
V rozporu s nařízením prezidenta se Gil Shannon, jeden z nejnebezpečnějších odstřelovačů z jednotek SEAL, vydává spolu s týmem bojovníků SEAL a Delta Force osvobodit ženu – pilota vrtulníku – ze zajetí povstalců Tálibánu v Afghánistánu. Akční thriller z pera spoluautora bestselleru Americký sniper představuje neuvěřitelně realistickým způsobem misi, při které Gil Shannon svou železnou vůlí a zkušenostmi rozhodne o záchraně, anebo smrti příslušnice elitního leteckého pluku.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 400
EAN 9788026402824
Datum vydání 25.11.2013
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,68
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Román od spoluautora bestselleru Americký sniper!

V rozporu s nařízením prezidenta se Gil Shannon, jeden z nejnebezpečnějších odstřelovačů z jednotek SEAL, vydává spolu s týmem bojovníků SEAL a Delta Force osvobodit ženu – pilotku vrtulníku – ze zajetí tálibánských povstalců v Afghánistánu.

Prezident se obává, že nepovedená záchranná akce může ohrozit americkou zahraniční politiku a stát ho i prezidentský úřad. Jakmile se ale lidé ze zvláštních služeb dozvědí, že jedna z nich – první pilotka v elitním armádním 160. leteckém pluku zvláštního určení (SOAR) – je držena v zajetí, kde se s ní brutálně zachází, není žádný rozkaz dost důrazný, aby jim zabránil v pokusu o její záchranu.

Strhujícím dějem a realisticky vylíčenými urputnými boji nabitá kniha z pera spoluautora bestselleru Americký sniper nám představuje nového amerického hrdinu Gila Shannona, jehož železná vůle a mistrovské ovládání odstřelovačské pušky Remington Modular ráže .308 jsou tím jediným, co rozhodne o svobodě či smrti americké válečné zajatkyně.

„Elitní sniper je strhující dobrodružství. Příběh je nabitý akcí a čtenáře zavádí do stínového světa skutečných vojenských operací. Skvělá četba – nenechte si ji ujít!“

- Dan Hampton, autor bestsellerů New York Times „Viper Pilot“ a „The Mercenary“

„Konečně román z vojenského prostředí, který věnuje pozornost detailu a vypráví velký příběh – jen zřídka najdeme totéž v jediné knize, ale o Elitním sniperovi to platí. Narazte si klobouky, protože pojedete z kopce a zjistíte, co skutečně znamená být odstřelovačem u SEAL.“

- Brandon Webb, bývalý příslušník SEAL, editor SOFREP.com, autor bestselleru New York Times „The Red Circle“ a spoluautor „Benghazi: The Defi nitive Report“

Scott McEwen je spoluautorem bestselleru New York Times „Americký sniper“. Působí jako advokát v San Diegu v Kalifornii. Přednášel na Právnické škole Th omase Jeffersona. Absolvoval Oregonskou státní univerzitu a poté studoval a pracoval v Londýně. Spolupracuje s několika vojenskými charitativními organizacemi včetně The Navy SEAL Foundation.

Thomas Koloniar je autorem apokalyptického románu Cannibal Reign. Na univerzitě v Akronu získal bakalářský titul z anglické literatury. Působil jako policejní úředník v Akronu v Ohiu a nyní žije v Mexiku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Scott McEwen

Scott McEwen

Scott McEwen je spoluautorem bestselleru Americký sniper. Mládí strávil ve skautu a na loveckých výpravách v Oregonu. Působí jako advokát v San Diegu v Kalifornii. Přednášel na Právnické škole Thomase Jeffersona. Absolvoval Oregonskou státní univerzitu a poté studoval a pracoval v Londýně. Spolupracuje s několika vojenskými charitativními organizacemi včetně The Navy SEAL Foundation.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM