EN

SLOVÍČKA s vloženým DVD se všemi díly pořadu

Maria Procházková


Cizí slova slýcháme denně z televize, čteme je v novinách, ale umíme je vysvětlit dětem?
Ekologie, demokracie, krize, globalizace, korupce, kredit, elita, image, charisma, mystifikace, manipulace... a další cizí slova slýcháme denně z televize, čteme je v novinách, ale umíme je vysvětlit dětem? Cyklus Slovíčka, který diváci České televize znají zejména z dětského pořadu Zprávičky, vysvětluje nejen dětem 45 cizích slov pomocí animace a vtipných dialogů sourozenců – šestnáctiletého Vojty a devítileté Aničky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788074041112
Datum vydání 22.04.2013
Věk od 6
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,43
Typ Kniha + DVD
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Ekologie, demokracie, krize, globalizace, korupce, kredit, elita, image, charisma, mystifikace, manipulace... a další cizí slova slýcháme denně z televize, čteme je v novinách, ale umíme je vysvětlit dětem?

Cyklus Slovíčka, který diváci České televize znají zejména z dětského pořadu Zprávičky, vysvětluje nejen dětem 45 cizích slov pomocí animace a vtipných dialogů sourozenců – šestnáctiletého Vojty a devítileté Aničky. Díly Ekologie a Globalizace byly oceněny cenou Ministerstva životního prostředí ČR na festivalu Ekofilm 2011.

Tato kniha vychází ze stejnojmenného animovaného cyklu a dodržuje nastavený princip propojení dětských dialogů s obrázky. Pro zábavu a osvojení pojmů přidává i úkoly k řešení ve třech úrovních obtížnosti.

Na četná přání diváků a pedagogů základních škol je kniha doplněna DVD nosičem se všemi stávajícími díly cyklu Slovíčka.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM