EN

Vrcholy i pády brankářské legendy
Autorizovaná a spoustou fotografií doplněná autobiografie jednoho z našich nejlepších fotbalových brankářů posledního desetiletí líčí Vaniakovy vzestupy a pády, přibližuje jeho kariéru od samých začátků přes angažmá v Olomouci, Drnovicích i třeba Řecku až po nejúspěšnější sezóny v pražské Slavii. Právě tam si Vaniak vysloužil přezdívku Čaroděj– podle fanoušků, spoluhráčů i komentátorů mezi tyčemi doslova čaroval a pomohl tak Slavii nejen ke dvěma mistrovským titulům, ale i k účasti ve vysněné Lize mistrů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 360
EAN 9788073887254
Datum vydání 23.09.2013
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,569
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autorizovaná a spoustou fotografií doplněná autobiografie jednoho z našich nejlepších fotbalových brankářů posledního desetiletí líčí Vaniakovy vzestupy a pády, přibližuje jeho kariéru od samých začátků přes angažmá v Olomouci, Drnovicích i třeba Řecku až po nejúspěšnější sezóny v pražské Slavii. Právě tam si Vaniak vysloužil přezdívku „Čaroděj“ – podle fanoušků, spoluhráčů i komentátorů mezi tyčemi doslova čaroval a pomohl tak Slavii nejen ke dvěma mistrovským titulům, ale po postupu přes Ajax Amsterodam i k účasti ve vysněné Lize mistrů.

Spoustu zajímavých a dosud nepublikovaných příhod z fotbalového zákulisí, s nimiž se Vaniak svěřuje, doplňují vzpomínky někdejších trenérů, funkcionářů a spoluhráčů na brankáře, který si v duchu svého životního kréda získal fanoušky a vstoupil mezi slávistické legendy.

stoupil mezi slávistické legendy.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Zdeněk Pavlis

Zdeněk Pavlis

Zdeněk Pavlis pracuje padesát let jako sportovní novinář a publicista. Působil v redakcích Zemědělských a poté Zemských novin, Lidových novin, Svobodného slova a od roku 2008 publikuje na nejnavštěvovanějším českém sportovním internetovém portálu www.sport.cz. Celé desetiletí spolupracoval se slovenským fotbalovým týdeníkem Tip. Od roku 2001 je předsedou Klubu sportovních novinářů ČR. Napsal více než dvacet knih. Je držitelem Ceny Egona Erwina Kische udělované českým a slovenským spisovatelům za literaturu faktu a laureátem Ceny dr. Václava Jíry.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM