EN

O praštěném Hurvínkovi

Helena Štáchová, Denisa Kirschnerová


Hurvínek je hodný a způsobný, není to podezřelé?
Hurvínek je hodný a způsobný hoch. Zdá se vám to podezřelé? Zajisté ano, ale co by Hurvínek neudělal pro svůj vytoužený dárek! Tentokrát jeho dobrodružství začínají na ehm… záchodě, kde náš hrdina upadne do narozeninového snu. Ocitá se na louce plné zvířátek, která potřebují jeho pomoc. Chtějí zachránit les. Jelen požádá Hurvínka o výrobu džbánku, který by navrátil do jejich lesního království vodu. S plněním úkolu pomáhá Hurvínkovi kamarádka Mánička a taky věrný pes Žeryk a jeho bleška Zdenka.

Detailní informace

Ilustrátor Jiří Grus
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788000029764
Datum vydání 29.10.2012
Věk od 6
Formát 195x255 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,47
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hurvínek je hodný a způsobný hoch. Zdá se vám to podezřelé? Zajisté ano, ale co by Hurvínek neudělal pro svůj vytoužený dárek!

Tentokrát jeho dobrodružství začínají na ehm… záchodě, kde náš hrdina upadne do narozeninového snu. Ocitá se na louce plné zvířátek, která potřebují jeho pomoc. Chtějí zachránit les. Jelen požádá Hurvínka o výrobu džbánku, který by navrátil do jejich lesního království vodu. S plněním úkolu pomáhá Hurvínkovi kamarádka Mánička a taky věrný pes Žeryk a jeho bleška Zdenka. Během svého putování se setkávají s nejrůznějšími obyvateli lesa, a dokonce zachrání včelí královnu z hořícího stromu. Dokážou ale vyrobit džbánek a zvířátkům pomoct? A jaký dárek nakonec Hurvínek k narozeninám dostane?

Odpověď najdete v knížce.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Helena Štáchová

Helena Štáchová

Helena Štáchová byla česká loutkoherečka, scénáristka, režisérka, dabérka, ředitelka loutkového Divadla Spejbla a Hurvínka a také autorka divadelních her a knih. Pro diváky se stala nezapomenutelnou svým hlasem Máničky a Bábinky v divadle, v televizi pak dabovala velmi úspěšně Lízu Simpsonovou. Psala televizní i rozhlasové scénáře, sama je i režírovala. Celkem napsala devět knih, z nichž ta poslední vyšla v roce 2016 pod názvem To nejlepší z Hurvínka.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM