EN

Programujeme vlastní sociální síť

v PHP 5

Michael Peacock


Vlastní sociální síť na míru
Vytvořte si vlastní sociální síť v PHP od prvních plánů přes návrh a implementaci až po zcela funkční výsledek. Spolu se zkušeným autorem postupně vytvoříte MVC framework, pomocí kterého budete postupně do vašeho projektu přidávat další užitečné funkcionality. Naučíte se pracovat s uživateli, zabezpečit svou síť, vytvářet další rozšíření, komunikovat s dalšími sociálními sítěmi a nahlédnete i do oblasti marketingu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název PHP 5 Social Networking
Počet stran 424
EAN 9788025136263
Datum vydání 20.02.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,655
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Hledáte sociální síť, která by přesně splňovala požadavky určité uzavřené společnosti? Chcete si vyzkoušet vývoj komplexního projektu v PHP na praktickém příkladu, který bude ve výsledku funkční a užitečný? Naprogramujte si vlastní sociální síť, která bude mít potřebnou funkcionalitu velkých konkurentů, ovšem plně ve vaší režii.

Kniha vás ve 14 kapitolách provede vývojem vlastní, plně funkční sociální sítě. S autorem projdete krok za krokem plánováním, prvotním návrhem a vytvořením vlastního MVC frameworku, pomocí kterého budete do svého projektu postupně přidávat další užitečné funkcionality. Seznámíte se se správou uživatelských účtů, zabezpečením, možnými rozšířeními a způsoby, jak komunikovat s dalšími sociálními sítěmi. Nevynecháte ani možnosti propagace, SEO a fi nančního zhodnocení svého projektu.

Publikace vás mimo jiné naučí, jak:

* Navrhnout a vytvořit univerzální framework

* Registrovat nové uživatele a autentizovat jejich přístup

* Pracovat s profi ly a stavy

* Sdílet informace mezi jednotlivými účty

* Evidovat důležitá data a události

* Propojit svou síť s jinými sociálními sítěmi

O autorovi:

Michael Peacock je webový programátor, který ještě během studia na univerzitě založil spolu se svým obchodním partnerem poradenskou společnost specializující se na webdesign, vývoj webových aplikací a tvorbu podnikové identity. Spolupracoval na řadě knih a sám je autorem pěti publikací z oblasti webového programování, redakčních systémů a elektronického obchodování.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM