EN

Návrhové vzory v PHP

Marian Böhmer


Zrychlete vývoj pomocí návrhových vzorů.
Zrychlete a zjednodušte vývoj v PHP pomocí návrhových vzorů. Zkušený autor vás v knize seznámí u každého vzoru nejen s jeho klíčovými přednostmi, ukáže vám i ukázkovou implementaci a upozorní na skryté problémy. To vše na příkladech s praxe s řadou vlastních zkušeností, které v běžných příručkách nenajdete. Každému vzoru je věnována samostatná kapitola, můžete ji číst od začátku do konce nebo použít jako katalog vzorů.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 320
EAN 9788025133385
Datum vydání 13.02.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,505
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Pracujete s PHP a potřebujete dát svému vývoji větší řád? Řešíte opakovaně podobné typy problémů? Hledáte možnosti, jak vyvíjet rychleji, efektivněji a s menším úsilím? Začleňte do své praxe použití návrhových vzorů a předežeňte konkurenci perfektními softwarovými produkty.

Zkušený autor vás provede 23 návrhovými vzory a u každého vás seznámí nejen s jeho klíčovými přednostmi, ale ukáže vám i ukázkovou implementaci a upozorní vás na skryté problémy. To vše na příkladech z praxe s řadou vlastních zkušeností, které v běžných příručkách nenajdete. Každému vzoru se věnuje samostatná kapitola vždy se stejnou strukturou, knihu tak můžete číst od začátku do konce, nebo ji použít jako katalog vzorů.

S knihou se mimo jiné naučíte:

* Správně přistoupit k návrhu softwaru

* K čemu jsou jednotlivé vzory vhodné

* Využít přednosti jazyka UML

* Opakovaně použít již vytvořený kód

* Zvolit vhodný vzor pro daný problém

* Jak každý ze vzorů implementovat

O autorovi:

Marian Böhmer vystudoval obor Komunikační a informační technologie na Akademii ozbrojených sil v Liptovském Mikuláši. Je zkušeným programátorem v PHP a autorem řady projektů založených na Zend Frameworku. V době vydání knihy působil jako vedoucí IT oddělení a garant IT projektů.

Hodnocení čtenářů

Jiří Hlávka
Skvělá kniha. Je komprimátem nejdůležitějšího z objektového programování v PHP, ale potěší i programátory v jiných objektově orientovaných jazycích (OOP). Autor se poučil z chyb druhých a vše metodicky spojil ve srozumitelný celek, který navíc lze snadno číst i napřeskáčku. Zdaleka nejde o suchou teorii. Děkuji!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM