EN

Nemilosrdný rival

L. J. Shen


Když byla Arya Rothová malá, stal se jejím nejlepším kamarádem syn hospodyně, kterou zaměstnávala její bohatá rodina. Jejich přátelství se brzy přetavilo v dětskou lásku, a když ho Arya vyzvala, aby ji políbil, spustila se řetězová reakce katastrofálních událostí, jež vedly k tomu, že chlapce poslali z Aryina života pryč. O dvě desítky let později je z Aryi nadějná propagační agentka a z jejího milovaného otce, Conrada Rotha, jeden z jejích největších klientů.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Ruthless Rival
Překladatel Darina Povolná
Počet stran 392
EAN 9788026920014
Datum vydání 25.01.2023
Věk od 18
Formát 130x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,416
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Když byla Arya Rothová malá, stal se jejím nejlepším kamarádem syn hospodyně, kterou zaměstnávala její bohatá rodina. Jejich přátelství se brzy přetavilo v dětskou lásku, a když ho Arya vyzvala, aby ji políbil, spustila se řetězová reakce katastrofálních událostí, jež vedly k tomu, že chlapce poslali z Aryina života pryč.

O dvě desítky let později je z Aryi nadějná propagační agentka a z jejího milovaného otce, Conrada Rotha, jeden z jejích největších klientů. Když tedy Conrada zažaluje bývalá zaměstnankyně, Arya se rozhodne dokázat, že táta není to monstrum, za které ho mají. Jediný problém představuje právník, odhodlaný zničit jeho dobré jméno. Christian Miller je okouzlující, ambiciózní a ďábelsky dobře vypadá, přičemž Arya netuší, že jde o chlapce, který ji tehdy před lety políbil.

Minulost a současnost se protnou a Arya se do Christiana zamiluje. Jenže když se dozví, o koho se ve skutečnosti jedná a o jeho posedlosti pomstít se jejímu otci, dokáže mu dát před svou rodinou přednost?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
L. J. Shen

L. J. Shen

L. J. Shen je autorkou románů Barva půlnoci, Sparrow, série Hříšníci a dalších. Její romány se umisťují na žebříčcích nejprodávanějších titulů podle USA Today a Washington Post. Žije v Kalifornii se svým manželem, synem a línou kočkou. Když nepíše, ráda si čte, popíjí víno a sleduje oblíbené seriály.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM