EN

Narcis a pivoňka

Katarína Brányiková


Jak dokáže bezstarostně se vyvíjející milostný život vyvrcholit pádem? No přece když se vám do cesty připlete narcista. Stejně jako mnoho žen i Agáta o tom ví své.
Kdybychom měli rozdělit milostný život každého z nás na kapitoly, nesly by nejspíš stejné názvy: první rande, první pusa, první láska, první sex… Agáta si mezi ty své bohužel musí připsat i prvního narcistu. Tyto humorné epizody se věnují jejímu bezstarostně se vyvíjejícímu milostnému životu, do kterého se připlete okouzlující Argentinec Ricardo. Díky jeho láskyplným gestům a nekonečným slibům se lehce zmanipulovatelná vysokoškolačka pomalu ale jistě uvelebuje ve spárech sériového lamače srdcí.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788076913967
Datum vydání 06.05.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,213
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Kdybychom měli rozdělit milostný život každého z nás na kapitoly, pravděpodobně by hodně z nich neslo stejný název: první pusa, první láska, první sex, první zklamání a tak dále… Ovšem každý z nás si tyto události prožil jinak, jedinečně, s vlastními emocemi, výmyky a kotrmelci. Tyto humorné epizody se věnují Agátě, obyčejné holce, jejíž milostný život, byť se skládá z dobře známých kapitol, je také jedinečný. Ani veškeré romantické peripetie, rady a příručky totiž nejsou schopné připravit ženu na první střet s narcistou. Díky jeho láskyplným gestům a nekonečným slibům se lehce zmanipulovatelná Agáta pomalu, ale jistě uvelebuje ve spárech sériového lamače srdcí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM