EN

Gól mého života

Kendall Ryan


Tohle tajemství nikdy nesmí vyjít najevo!
Teddy King vyniká v mnoha věcech. Hraje hokej – ano. Skóruje na ledě i mimo něj – rozhodně ano. Je až absurdně přitažlivý – to si tedy pište. Znám se s ním už roky. Než se z něj stal muž, z kterého si každá žena chce urvat kousek, byl mým spolužákem z vysoké, velmi zapáleným nejen do studia. Tajemství si však vždycky najdou cestu na světlo a o naší dávné společné noci (kterou jsme si rozhodně neměli natáčet na video) se brzy dozví široká veřejnost. Pokud tomu společně nezabráníme.

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Trying to Score
Původní jazyk angličtina
Řada Hot Jocks
Překladatel Zuzana Lalíková
Počet stran 192
EAN 9788026923336
Datum vydání 25.04.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,272
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Teddy King vyniká v mnoha věcech. Hraje hokej – ano. Skóruje na ledě i mimo něj – rozhodně ano. Je až absurdně přitažlivý – to si tedy pište. Znám se s ním už roky. Než se z něj stal muž, z kterého si každá žena chce urvat kousek, byl mým spolužákem z vysoké, velmi zapáleným nejen do studia. Tajemství si však vždycky najdou cestu na světlo a o naší dávné společné noci (kterou jsme si rozhodně neměli natáčet na video) se brzy dozví široká veřejnost. Pokud tomu společně nezabráníme.

Pokud máte rádi sexy a sebevědomé muže, kteří se umí ohánět hokejkami (na ledě i mimo něj), a chytré a silné ženy, které vědí, jak mužům zkrotit přebujelá ega, tahle série je přímo pro vás!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Hot Jocks"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM