EN

Lovec

L. J. Shen


Půl roku pod jednou střechou s charismatickým milionářem!
Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost. A Sailor v tom vidí příležitost, jak přijít k penězům. Rozhodně přece nehrozí, že by se zamilovala do toho do děsně krásného a charismatického multimilionáře!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Hunter
Původní jazyk angličtina
Překladatel Darina Povolná
Počet stran 424
EAN 9788026921622
Datum vydání 09.11.2023
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,448
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Hunter

Neměl jsem v úmyslu si zahrát v porno videu, jasné?

Byla to prostě jedna z těch nevysvětlitelných věcí. Jako Stonehenge, Policejní akademie 2 a záhadné mraky Morning Glory.

Prostě se to stalo.

Teď mě můj panovačný otec odsuzuje k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou té největší podivínky v Bostonu, Sailor Brennanové.

Tahle panenská lučištnice mě má hlídat, zatímco se budu učit, jak převzít svou úlohu v ropné společnosti svého otce Royal Pipelines.

To ale děvče netuší, že to není jediná věc, do které chci proniknout…

Sailor

O tohle jsem se neprosila, jo?

Jenže ta dohoda byla až moc dobrá na to, abych ji odmítla.

Potřebovala jsem veřejnou podporu a Hunter zase chůvu.

Navíc, co je šest měsíců ve velkém vesmírném plánu?

Rozhodně přece nehrozí, že bych se zamilovala do toho do děsně krásného a charismatického multimilionáře, který je shodou okolností jedním z nejžádanějších svobodných mužů v Bostonu.

Ne. Vůči kouzlu Huntera Fitzpatricka zůstanu imunní.

I kdybych měla přijít o všechno, co mám.

I kdyby to jeho království mělo celé shořet.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Boston Belles"

Hodnocení čtenářů

Naděžda Bajtek Zasadilová
Věděli jste, že L.J. Shen je dle Amazon Kindle Store nejprodávanější autorkou současných romantických knih? A já od ní ještě nic nečetla, chtěla jsem to napravit a toto je má první přečtená romanťárna. Občas mám potřebu si přečíst něco trochu víc oddechového. A právě k tomu mi slouží tyto Baronetky a i tato dokonale splnila svou úlohu. V nadsázce „škaredka“ Betty pozná svého prince a žijí spolu až do smrti. Tohle přesně očekávám od těchto knih. A když je to ještě okořeněné trochou erotiky a nějakou super zápletkou – o to líp. Hlavní postavy Hunter a Sailor byli fajn a nemůžu zapomenout na jejich sourozence – ti byli vážně skvělí, takové zpestření celého příběhu. Jsem moc ráda, že jsem autorce dala šanci. Mě se kniha líbila moc a určitě si přečtu i pokračování, a když budu hodně nedočkavá, tak nakouknu i do předchozích knih autorky. Určitě doporučuji, jako oddechovka bomba.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
L. J. Shen

L. J. Shen

L. J. Shen je autorkou románů Barva půlnoci, Sparrow, série Hříšníci a dalších. Její romány se umisťují na žebříčcích nejprodávanějších titulů podle USA Today a Washington Post. Žije v Kalifornii se svým manželem, synem a línou kočkou. Když nepíše, ráda si čte, popíjí víno a sleduje oblíbené seriály.
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - Lovec

„Občas se v knize najdou pomalejší momenty a určitě bych knihu neoznačila za jednu z nejlepších od autorky, ale i tak to byla skvělá oddechovka, kterou můžu doporučit.“

knihazaknihou.cz - Lovec

„Autorka napsala další velmi čtivý román, který v sobě ukrývá nejen romantiku a pořádnou porci erotiky, ale i další témata jakými jsou rodinné vztahy či poznamenaná minulost.“
NAPIŠTE NÁM