EN

Hlasy ozvěny

Průvodce zbloudilou myslí

Barbora Mlezivová


Průvodce myslí obyčejného člověka, který si občas přijde nepochopený nejen okolím, ale i sám sebou. Důkaz, že být někdy ztracený není divné ani špatné.
Vyznat se ve vlastní hlavě je často těžké. Ještě těžší je zkusit popsat, co se v ní odehrává. Nejtěžší však stále zůstává někomu se s tím svěřit. Sdělit všechny své chmury, které často ani sami nechápeme. Všichni nosíme v hlavě své vlastní běsy a nikdo z nás přesně neví, jak s nimi naložit. Proto jsou tu Hlasy ozvěny. Váš průvodce zbloudilou myslí, jehož účelem je vnést do vašich vědomí zprávu, že je v pořádku občas nechat myšlenky žít vlastním životem.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788076913721
Datum vydání 18.03.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,204
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vyznat se ve vlastní hlavě je často těžké. Ještě těžší je zkusit popsat, co se v ní odehrává. Nejtěžší však stále zůstává někomu se s tím svěřit. Sdělit všechny své chmury, které často ani sami nechápeme. Nerozumíme, kde se v nás vzaly a jestli už občas nezacházíme za hranice zdravého rozumu. Všichni nosíme v hlavě své vlastní běsy a nikdo z nás přesně neví, jak s nimi naložit. Proto jsou tu Hlasy ozvěny. Váš průvodce zbloudilou myslí, jehož účelem je vnést do vašich vědomí zprávu, že je v pořádku občas nechat myšlenky žít vlastním životem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM