EN

Sama sobě nepřítelem

Terezie Oplíštilová


Sbírka básní odkrývajících myšlenky, o kterých se běžně nemluví. Upřímná zpověď obyčejných holek procházejících si psychickým onemocněním, které se nebojí mluvit otevřeně o duševním zdraví.
Tato básnická sbírka představuje prožívání lidí s psychickým onemocněním, reálně a bez příkras, a je doplněna o komentáře odborníků. Obsahuje básně psané během hospitalizace i doma, najdeš zde smutné básně protkané slzami, psané v náročném období, ale i básně vzniklé ve světlejších okamžicích našich životů, které ti na tváři vykouzlí úsměv. Kniha ti umožní nahlédnout do našich životů se všemi vzestupy a pády, jak tomu i v běžném životě bývá. Pojďme spolu otevřeně mluvit o duševním zdraví.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr poezie
Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788076912427
Datum vydání 19.02.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,158
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Sbírka básní odkrývající myšlenky, o kterých se běžně nemluví. Upřímná zpověď obyčejných holek, procházejících si psychickým onemocněním, které se nebojí mluvit otevřeně o duševním zdraví.

Tato básnická sbírka představuje prožívání lidí s psychickým onemocněním, reálně a bez příkras, a je doplněna o komentáře odborníků. Obsahuje básně psané během hospitalizace i doma, najdeš zde smutné básně protkané slzami, psané v náročném období, ale i básně vzniklé ve světlejších okamžicích našich životů, které ti na tváři vykouzlí úsměv. Kniha ti umožní nahlédnout do našich životů se všemi vzestupy a pády, jak tomu i v běžném životě bývá. Čekají na tebe řádky plné té nejčernější temnoty, ale i prosakujícího světla naděje a radostných chvil.

Pojďme spolu otevřeně mluvit o duševním zdraví.

Protože i duše může bolet… Protože je OK nebýt OK…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM