EN

S touhou tygra

aneb Přes nepřízeň osudu ke hvězdám

Zdeněk Rézl


Sbírka lyrické poezie pro něžné pohlaví od muže, který bojoval o svůj holý život a o to více lačnil po lásce od dívky jeho života. Exkurze do nitra muže ze staré školy.
Sbírka lyrické poezie století devatenáctého zachycující pocity muže ze staré školy, pro nějž jsou slova jako čest, věrnost, oddanost, dodržení slibu, pokora, skromnost a úcta stále platnou normou a součástí jeho bytí. Muže, jenž celý život hledá dívku svého života. Sbírka poezie, kterou napsal jakožto poděkování zdravotní sestřičce za záchranu jeho života, neboť nebýt jí, už tu být nemusel. Avšak touha vyjevit světu ryzí vděčnost za tento čin jej hnala i v jeho zdravotním stavu stále kupředu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr poezie
Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788076912687
Datum vydání 07.12.2023
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,376
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Sbírka lyrické poezie století devatenáctého zachycující pocity muže ze staré školy, pro nějž jsou slova jako čest, věrnost, oddanost, dodržení slibu, pokora, skromnost a úcta stále platnou normou a součástí jeho bytí. Muže, jenž celý život hledá dívku svého života. Sbírka poezie, kterou napsal jakožto poděkování zdravotní sestřičce za záchranu jeho života, neboť nebýt jí, už tu být nemusel. A to žel doslova. Avšak touha vyjevit světu ryzí vděčnost za tento čin jej hnala i v jeho zdravotním stavu stále kupředu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM