EN

Od první lžičky až po rodinné stravování: doporučení, rady, tipy, recepty
První sousta jsou pro miminko důležitým milníkem. A pro rodiče často oříškem. Co nabídnout? Jak zabezpečit potřebné živiny? A jak se vyznat v informacích kolujících po internetu? Na tyto otázky vám nabízí odpovědi čtveřice nutričních terapeutek a maminek: Eliška Pivrncová, Petra Kuřátková (@nutrimamma.cz), Judita Tkáčová (@zapiskynutriholicky) a Tereza Vrábelová. Na základě vědecky podložených faktů i vlastních zkušeností sestavily příručku obsahující obecné rady i chutné recepty.

Detailní informace

Jazyk čeština
Překladatel Petra Havelková
Počet stran 240
EAN 9788026452133
Datum vydání 06.05.2024
Věk od 18
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

První sousta miminka jsou pro něj důležitým milníkem. A pro rodiče často pěkným oříškem. Co nabídnout? A v jaké formě? Nejí málo? Nebo naopak moc? Jak dítěti zabezpečit všechny potřebné živiny? A čemu je potřeba se vyhýbat? A jak se vyznat v mnohdy protichůdných informacích kolujících po internetu?

Na všechny tyto otázky vám nabízí odpovědi čtveřice nutričních terapeutek a zároveň maminek: Eliška Pivrncová, Petra Kuřátková (@nutrimamma.cz), Judita Tkáčová (@zapiskynutriholicky) a Tereza Vrábelová. Na základě odborných znalostí, vědecky podložených faktů i vlastních zkušeností sestavily praktickou příručku, v níž se dozvíte vše o příkrmech do jednoho roku vašeho dítěte až po přechod na rodinné stravování. Obecné informace doplňuje i více než padesátka chutných a pestrých receptů, které vám pomohou se sestavováním jídelníčků vašich nejmenších.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM