EN

Vyváženě kdykoliv a kdekoliv

Váš průvodce vyváženým stravováním v praxi

Sandra Schmidová


Nebuďte tlouštíci a jezte se Sandrou zdravě a vyváženě!
Chcete se stravovat zdravě, vyváženě, neomezovat se a ještě zhubnout? Tato kniha vás naučí jíst stravu, která zasytí, její příprava vás bude bavit, jídlo vám bude chutnat a zhubnutí bude trvalé. Ani nebudete mít pocit, že strádáte. 67 snadných receptů s vyváženým složením vám cestu za zdravým stravováním značně ulehčí a inspirující jídelníček pro 14 dní vám pomůže na tento udržitelný způsob přejít. Uvidíte, že bude snadné u něj zůstat. Autorku znáte jako výživovou terapeutku z televizního pořadu Tlouštíci.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788026449942
Datum vydání 09.11.2023
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,648
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Chcete se stravovat zdravě, vyváženě, neomezovat se a ještě zhubnout?

Tato kniha vás naučí jíst vyváženou stravu, která zasytí, její příprava vás bude bavit, jídlo vám bude chutnat a zhubnutí bude trvalé. Navíc nebudete mít pocit, že strádáte. 67 snadných receptů s vyváženým složením živin a minerálů vám cestu za zdravým stravováním značně ulehčí a inspirativní jídelníček pro 14 dní vám pomůže na tento udržitelný způsob přejít. Tím, že nebudete hladovět a mít chutě na sladké, bude snadné u něj zůstat.

Autorka nám také ukazuje možnost zdravé volby – přináší srovnání nejčastěji kupovaných potravin, podobných výrobků, které se však liší svým složením.

Tuto komplexní příručku pro vás napsala Sandra Schmidová, výživová terapeutka z televizního pořadu Tlouštíci, naleznete ji také v poradně vyzivovaporadnabrno.cz.

Do roku 2023 již vydala tři knihy – Zdravě kdykoliv a kdekoliv, Lehce kdykoliv a kdekoliv a Fit kdykoliv a kdekoliv.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sandra Schmidová

Sandra Schmidová

Vystudovala obor Výživa člověka na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně a od té doby se oboru aktivně a nadšeně věnuje. Její práce je jejím koníčkem již od střední školy. Po studiu si otevřela výživovou poradnu Viviente v Brně, kde se snaží vést klienty ke zdraví a spokojenosti právě díky úpravě svých stravovacích návyků a také díky celkové změně životního stylu. Podílí se na dnech zdraví ve firmách a šíří preventivní osvětu, jak se stravovat bez zbytečných extrémů. Pomáhá lidem najít udržitelnou dlouhodobou cestu. Působila také jako výživová terapeutka v 1. řadě pořadu TV Prima Tlouštíci. Své rady a tipy, inspirace recepty předává pravidelně na svých sociálních sítích. Vydala několik kuchařek (Zdravě kdykoliv a kdekoliv, Lehce kdykoliv a kdekoliv, Fit kdykoliv a kdekoliv), ve kterých se snaží ukázat, že jíst zdravě a lehce je možné z dostupných potravin a nemusí to být vůbec komplikované, ale naopak rychlé a chutné.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM