EN

Rostlinně

Jednoduché veganské recepty

Kolektiv


Kuchařka plná moderních veganských receptů
Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky. Stačí mít jen dostatek inspirace a vědět, jak na to. Tato kniha vám nabízí více než 70 receptů na snídaně i brunche, polévky, jídla na každý den i pro celou partu, párty pokrmy i drobné dobroty a dezerty. V úvodu se navíc dozvíte, jak si z rostlinných surovin správně seskládat jídelníček, ale také to, jak na dochucování, pokud chcete, aby se vaše chuťové buňky tetelily blahem.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788026451181
Datum vydání 19.02.2024
Věk od 18
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,823
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kuchařka plná moderních veganských receptů

Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky. Stačí mít jen dostatek inspirace a vědět, jak na to. Tato kniha vám nabízí více než 70 receptů na snídaně i brunche, polévky, jídla na každý den i pro celou partu, párty pokrmy i drobné dobroty a dezerty. V úvodu se navíc dozvíte, jak si z rostlinných surovin správně seskládat jídelníček, ale také to, jak na dochucování, pokud chcete, aby se vaše chuťové buňky tetelily blahem.

Příjemným bonusem jsou recepty od Bena Cristovaa, Jitky Boho, Kuby Ryby, Olgy Plojhar a Jitky Nováčkové, kteří vás nechají nahlédnout do svých rostlinně seskládaných talířů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM