EN

Jak si zamilovat Vánoce

Karen Schaler


Jedinečný plán, jak si užít Vánoce!!!
Vánoce jsou pro Emmii Sandersovou jedním slovem… láska. Miluje na nich úplně všechno: třpytivé ozdoby, blikající světýlka, voňavé perníčky a zelené jmelí, ale především možnost být se svými blízkými. Vánoce ji ještě nikdy nezklamaly, vždycky ji naplní radostí, štěstím a nadějí. O Vánocích si prostě připadá jako lepší verze sebe sama. Jen kdyby tak dokázala probudit vánoční náladu i ve svém příteli!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Finding Christmas
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dana Chodilová
Počet stran 296
EAN 9788026921943
Datum vydání 12.10.2023
Věk od 18
Formát 125x200 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,382
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Vánoce jsou pro Emmii Sandersovou jedním slovem… láska. Miluje na nich úplně všechno: třpytivé ozdoby, blikající světýlka, voňavé perníčky a zelené jmelí, ale především možnost být se svými blízkými. Vánoce ji ještě nikdy nezklamaly, vždycky ji naplní radostí, štěstím a nadějí. O Vánocích si prostě připadá jako lepší verze sebe sama.

Jen kdyby tak dokázala probudit vánoční náladu i ve svém příteli! Jenže Grant má v právnické kanceláři neustále práce až nad hlavu a nezbývá mu čas ani chuť na kouzlo zimních svátků. A tak Emmie usoudí, že je třeba maličko ho postrčit správným směrem. Jenže její plán už od samého začátku vychází trochu jinak, než byl zamýšlen…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Naděžda Bajtek Zasadilová
Krásné vánoční čtení. Tenhle příběh už jsem jednou četla. Letos vyšla v novém vydání a já prostě tady těm kouzelným obálkám neodolám. Až poté co jsem knihu zadávala do seznamu, tak jsem zjistila, že už jsem ji četla. No nevadí, pohádkových romantických čtení nikdy dost. Všude sníh, vánoční stromečky, vánoční ozdoby, vánoční svetry a všechno krásně vánočně laděné. Kdo z nás by nemiloval Vánoce? Ať jsi malý nebo velký to kouzlo Vánoc je nádherné. Miluji tuhle roční dobu a celý advent, kdy je vše načančané a krásně rozsvícené. Hlavní hrdinka Emmie je úžasný člověk, který se po smrti svých rodičů věnuje charitě. Není to pro ni práce, ale poslání, i když pracuje do úmoru, není pořád spokojená a nakládá si na sebe hodně povinností. Ale teď si řekla dost a dá si malou pauzu a svému partnerovi, který je tak stejně zaneprázdněný připraví putování za vánočním pokladem. Jak se vše povede a co nepovede, se dozvíte, pokud si tuhle Vánoční knihu přečtete. Doporučuji a už se těším na další kousek od autorky.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM