EN

Znovu od začátku

Kylie Scott


Když pětadvacetiletá Clementine Johnsová po násilném napadení ztratí paměť, je nucena začít znovu. Musí teď přijít na to, kým je a proč učinila rozhodnutí, jaká učinila – včetně rozchodu se svou údajnou životní láskou, tatérem Edem Larsenem, k němuž došlo před pouhým měsícem. Ed sotva věří vlastním očím, když se jeho bývalka dostaví do tetovacího salonu bez vzpomínek na minulost a vyptává se na rozchod, který ho téměř zničil.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Repeat
Řada Larsen Bros
Překladatel Jana Pacnerová
Počet stran 248
EAN 9788026920533
Datum vydání 12.04.2023
Věk od 18
Formát 129x201 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,299
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Když pětadvacetiletá Clementine Johnsová po násilném napadení ztratí paměť, je nucena začít znovu. Musí teď přijít na to, kým je a proč učinila rozhodnutí, jaká učinila – včetně rozchodu se svou údajnou životní láskou, tatérem Edem Larsenem, k němuž došlo před pouhým měsícem.

Ed sotva věří vlastním očím, když se jeho bývalka dostaví do tetovacího salonu bez vzpomínek na minulost a vyptává se na rozchod, který ho téměř zničil. To poslední, co potřebuje, je další zklamání v lásce, ale nemůže ji nechat znovu odejít. Mají se rozejít nadobro, nebo si jejich láska zaslouží opakovanou šanci?

Další tituly z řady "Larsen Bros"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM