EN

Sladký nepřítel

Kristen Callihan


Svět zná Emmu jako princeznu Anyu ze seriálu Temný hrad. Její postava je však popravena a Emma navíc zjistí, že ji její přítel podvádí. Potřebuje si od všeho odpočinout, a tak využije nabídku dobré přítelkyně své babičky a poněkud excentrické samotářky Amalie a odjede na její sídlo Rosemont, kde snad nalezne klid a užije si nějaký čas o samotě. Ke svému překvapení zde potká Luciana, Amaliina vnuka a bývalého profesionálního hokejistu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Make It Sweet
Překladatel Zuzana Ľalíková
Počet stran 408
EAN 9788026919315
Datum vydání 14.11.2022
Věk od 18
Formát 132x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,431
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Svět zná Emmu jako princeznu Anyu ze seriálu Temný hrad. Její postava je však popravena a Emma navíc zjistí, že ji její přítel podvádí. Potřebuje si od všeho odpočinout, a tak využije nabídku dobré přítelkyně své babičky a poněkud excentrické samotářky Amalie a odjede na její sídlo Rosemont, kde snad nalezne klid a užije si nějaký čas o samotě.

Ke svému překvapení zde potká Luciana, Amaliina vnuka a bývalého profesionálního hokejistu.

Pro Luciana je těžké se smířit s tím, že na vrcholu své kariéry musel kvůli zranění nechat hokeje a že se už nikdy nebude moct věnovat sportu, který tolik miloval. Svůj čas nyní věnuje vedení babiččina panství a pečení, které ho přivádí na jiné myšlenky.

Emma se mu líbí, kvůli své zahořklosti se jí však vyhýbá a jen peče domácí koláčky a krémové dorty, jimiž jí a možná i sám sobě říká, že je čas zas ochutnat život. Jejich vzájemná přitažlivost sílí, a když oba dostanou ve svých profesích druhou šanci, musí se rozhodnout, zda by měli dát přednost své práci, nebo citům.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM