EN

Ramsay

Mia Sheridan


Pro Lydii De Havillandovou je návrat Brogana Ramseyho šok. Před lety mu ublížila a zradila ho. Brogan už však není tím zakřiknutým, citlivým chlapcem, kterého znávala. Dospěl v nádherného, mocného muže a chce se pomstít. Brogan Ramsay nedokáže Lydii odpustit, jak krutě se kdysi zachovala jak k němu, tak i k jeho rodině, která kvůli ní zůstala bez peněz. Teď chce její rodinu zničit, stejně jako ona kdysi zničila tu jeho.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Ramsay
Překladatel Zuzana Ľalíková
Počet stran 360
EAN 9788026919049
Datum vydání 21.09.2022
Věk od 18
Formát 130x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,391
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Pro Lydii De Havillandovou je návrat Brogana Ramseyho šok. Před lety mu ublížila a zradila ho. Brogan už však není tím zakřiknutým, citlivým chlapcem, kterého znávala. Dospěl v nádherného, mocného muže a chce se pomstít.

Brogan Ramsay nedokáže Lydii odpustit, jak krutě se kdysi zachovala jak k němu, tak i k jeho rodině, která kvůli ní zůstala bez peněz. Teď chce její rodinu zničit, stejně jako ona kdysi zničila tu jeho. Jenže z dívky, která mu před lety tak ublížila, je dnes žena, jež mu bere dech.

Ramsay je příběhem o zradě a hněvu, výčitkách a síle odpuštění a o tenké hranici mezi láskou a nenávistí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Mia Sheridan

Mia Sheridan

Mia Sheridanová je autorkou bestsellerů podle New York Times, USA Today a Wall Street Journal. Mia žije v Cincinnati v Ohiu se svým manželem, policejním důstojníkem, a čtyřmi dětmi. Její literární tvorbu výrazně ovlivnila ztráta pátého dítěte, malé dcerky. Vášnivě ráda čte, a ještě raději sama splétá milostné příběhy těch, jimž je předurčeno kráčet životem bok po boku.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM