EN

Úžasný pan Darcy

Teri Wilson


Elizabeth Scottová nesnáší bohaté, mocné a nabubřelé muže, vždyť kvůli jednomu takovému musela opustit vytoužené místo učitelky na exkluzivní manhattanské škole. A tak není divu, že když potká pohledného a očividně dobře situovaného Donovana Darcyho, automaticky ho považuje za arogantního a přezíravého protivu, za ukázkový exemplář snoba, jemuž je nejlepší se oklikou vyhnout. Navíc je to chladný a sarkastický Angličan s bezchybným windsorským uzlem na kravatě a manžetovými knoflíčky od Tiffanyho!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Unleashing Mr. Darcy
Překladatel Dana Chodilová
Počet stran 328
EAN 9788026912705
Datum vydání 12.02.2020
Věk od 18
Formát 132x203 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,359
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Elizabeth Scottová nesnáší bohaté, mocné a nabubřelé muže, vždyť kvůli jednomu takovému musela opustit vytoužené místo učitelky na exkluzivní manhattanské škole. A tak není divu, že když potká pohledného a očividně dobře situovaného Donovana Darcyho, automaticky ho považuje za arogantního a přezíravého protivu, za ukázkový exemplář snoba, jemuž je nejlepší se oklikou vyhnout. Navíc je to chladný a sarkastický Angličan s bezchybným windsorským uzlem na kravatě a manžetovými knoflíčky od Tiffanyho! Jenže ať už za to může náhoda, osud, společná láska ke psům nebo duch Jane Austenové, jejich cesty se neustále kříží…

První z řady románů Teri Wilson inspirovaných příběhy světové literatury, tentokrát nesmrtelným dílem Jane Austen Pýcha a předsudek.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM