EN

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda

Meghan Quinn


Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda? Jednoduše. Zaprvé: předstírejte, že chcete, aby vás dala dohromady s jinou ženou. Sblíží vás to. Zadruhé: choďte na rande, opíjejte se do němoty, neustále o sestře vašeho kamaráda mluvte a postupně sbírejte odvahu udělat první krok. Zatřetí: občas ji zaskočte u ní doma a vyznejte jí lásku. Ženy to přece milují, ne?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Secret to Dating Your Best Friend´s Sister
Překladatel Klára Žemličková
Počet stran 352
EAN 9788026912644
Datum vydání 05.02.2020
Věk od 18
Formát 130x201 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,481
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda? Jednoduše.

Zaprvé: předstírejte, že chcete, aby vás dala dohromady s jinou ženou. Sblíží vás to. Zadruhé: choďte na rande, opíjejte se do němoty, neustále o sestře vašeho kamaráda mluvte a postupně sbírejte odvahu udělat první krok. Zatřetí: občas ji zaskočte u ní doma a vyznejte jí lásku. Ženy to přece milují, ne?

Všechno se to zdá snadné. Tři neprůstřelné způsoby, které vám zaručí, že se do vás láska vašeho života bláznivě zamiluje.

Aspoň jsem si to myslel. Ovšem mé pokusy získat Julii úplně selhaly. A proč? Julia je chytrá – opravdu chytrá a na lep vám nesedne. Nezajímají ji hry, dárečky, ani mé historky, a i když po mně možná taky touží, hned tak se mi nepodvolí…"

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Meghan Quinn

Meghan Quinn

Meghan Quinn je úspěšnou autorkou moderních romancí a romantických komedií a ve svých knihách dokáže čtenářům zprostředkovat dokonalou kombinaci humoru, citu a vášně. Tato adoptivní matka, milovnice zvířat a burákového másla žije momentálně v Colorado Springs, kde se může naplno věnovat svému milovanému koníčku, kterým je pěší turistika.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM