EN

Rozhodně ne on

Whitney G.


Narozeninová oslava s nečekaným koncem
Jediné, co jsem si ke svým třicátým narozeninám přála, byla nezapomenutelná noc… Místo toho jsem se nechala zbouchnout svým šéfem. Jenže já tehdy netušila, že je to můj nový šéf. Byl to ten nejpřitažlivější muž, kterého jsem kdy viděla, k tomu přidejte britský přízvuk a rty, které se na celé hodiny zmocnily mého těla. A po měsíci se ukázalo, že v noc, kdy jsme se setkali, mi něco zatajil, a dalších osm měsíců mě toho čekalo ještě mnohem víc…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Definitely not Him
Původní jazyk angličtina
Překladatel Darina Povolná
Počet stran 280
EAN 9788026921202
Datum vydání 07.09.2023
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,325
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Jediné, co jsem si ke svým třicátým narozeninám přála, byla velkolepá a nezapomenutelná noc… Místo toho jsem se nechala zbouchnout svým šéfem.

No tak počkejte.

Než mě začnete soudit (já vás *vidím*), v té době jsem nevěděla, že je to můj šéf. Věděla jsem pouze to, že to byl ten nejpřitažlivější muž, kterého jsem kdy viděla, k tomu přidejte britský přízvuk a rty, které se na celé hodiny zmocnily mého těla.

Když pak ten mizera předpokládal, že si dáme další kolo poté, co označil můj byt mimo jiné za „krabici od sušenek“, vykopla jsem ho a doufala, že už ho nikdy znovu neuvidím.

To mi ovšem vydrželo jen čtyři týdny…

Tehdy jsem si totiž uvědomila, že mám ‚zpoždění‘ a dvacet různých těhotenských testů odhalilo skutečnost, jíž jsem nechtěla uvěřit.

A když jsem si myslela, že strávím další čtyři týdny tím, že ho budu hledat, objevil se v mé práci v dveřích, a šáfová nám ho představila jako našeho nového generálního ředitele.

Tohle na celé té situace však není to nejhorší.

To ani omylem.

Ukázalo se totiž, že v noc, kdy jsme se setkali, mi ten muž něco zatajil, a dalších osm měsíců mě čekalo ještě víc komplikací, než bych si kdy dokázala představit…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Whitney G.

Whitney G.

Whitney G. (celým jménem Whitney Gracia Williams) se narodila roku 1988 v Memphisu v Tennessee. Říká o sobě, že je optimistka posedlá cestováním, má ráda sladkosti, miluje čaj a skvělou kávu. V roce 2014 jí vyšla erotická trilogie Reasonable Doubt, jež se vyšplhala na žebříčky bestsellerů New York Times a USA Today. Napsala new adult romanci Sincerely, Carter, romantickou sérii Steamy Coffee Collection a několik dalších románů ze současnosti. S Nicole London založila blog The Indie Tea pro nezávislé autorky romancí. Pokud si zrovna nepovídá se čtenáři na své facebookové stránce, můžete ji najít na instagramu nebo na její webové stránce, a když není ani tam, pravděpodobně je zamčená a pracuje na dalším šíleném příběhu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM