EN

Záměna

Susan Lee


Léto v New Yorku. Záměna identity. Co by se mohlo pokazit?
Elijah čeká, že s ním na stáži budou zacházet jako s princem – domluvil mu ji totiž táta, generální ředitel. Nakonec skončí ve skupince bezejmenných stážistů a celé léto se mačká v mrňavém bytě. Jessica chce na stáži získat kontakty, i když začíná od nuly. Pak ji ale začnou představovat jako stážistku v manažerské pozici a ubytují ji v luxusním domě. Brzy vyjde najevo, že došlo k záměně – oba mají stejné korejské jméno. Elijah a Jessica si ale místa zpátky neprohodí. Navíc mezi nimi začínají sršet jiskry...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Kolektiv
Jazyk čeština
Původní název The Name Drop
Původní jazyk angličtina
Překladatel Markéta Forejtová
Počet stran 304
EAN 9788076619135
Datum vydání 25.03.2024
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,296
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Elijah Ri nastoupí do firmy na stáž a očekává, že s ním budou zacházet jako s princem – jak taky jinak, když mu stáž domluvil táta a má se učit na budoucího generálního ředitele. Nakonec ale skončí ve skupince bezejmenných stážistů, kteří se budou celé léto mačkat v mrňavém bytě.

Jessica Li se chce díky stáži vyšplhat po korporátním žebříčku co nejvýš, i když začíná od nuly. Najednou ji ale začnou představovat jako stážistku v zácviku na manažerskou pozici a ubytují ji v soukromém, velmi luxusním domě.

Brzy vyjde najevo, že došlo k záměně – oba totiž mají stejné korejské jméno. Elijah a Jessica si však místa zpátky neprohodí. Ona potřebuje kontakty a on chce zase zůstat z dosahu svého manipulátorského otce. Navíc mezi nimi začínají sršet jiskry...

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Susan Lee

Susan Lee

Susan Lee se živila vším od práce barmanky po vedoucí personálního oddělení v několika z dnes světově nejúspěšnějších společností. Jedna věc jí ale byla jasná od úplného počátku: narodila se jako vypravěčka. Všechny své zážitky a zkušenosti tak nakonec využila při psaní optimistických a čtivých románů o lidech a jejich životech. A taky o lásce. Vždycky o lásce. Dnes žije v jižní Kalifornii (zuby nehty potlačuje svou vnitřní Newyorčanku) se smečkou tří zuřivých čivav a hýčká si svou posedlost k-popem a k-dramaty.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM