EN

Po stopách magie

Eliška Sladovníková


Temné fantasy, které vás zavede do světa plného magie a záhad. Hlavní hrdinka, která se dokáže proměnit v pumu, musí vyřešit náročný a osobní případ zmizení.
Annabell Goldbergová žije ve světě, kde je běžné ovládat magii. Lidé už si dávno zvykli, že na ulici můžou narazit na obrovského vlka a v baru si dát kouzelný nápoj. Ann je agentkou Útvaru magické činnosti a jejím úkolem je chránit lidi před nebezpečnými magickými potvorami. S tím jí velmi pomáhá její schopnost proměnit se v pumu. Když se ztratí její nejlepší kamarádka, ocitne se Ann ve spirále událostí, kterým možná nebude schopna čelit ani jako dlak.

Detailní informace

Žánr fantasy
Jazyk čeština
Počet stran 272
EAN 9788076913608
Datum vydání 09.05.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,299
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Annabell Goldbergová žije ve světě, kde je běžné ovládat magii. Lidé už si dávno zvykli, že na ulici můžou narazit na obrovského vlka a v baru si dát kouzelný nápoj. Ann je agentkou Útvaru magické činnosti a jejím úkolem je chránit lidi před nebezpečnými magickými potvorami. S tím jí velmi pomáhá její schopnost proměnit se v pumu. Když někdo odmítá spolupracovat, stačí prostě vystrčit drápky. Přestože se snaží vymanit z mocného stínu své rodiny, její otec, který je alfa dlaků Evropy, ji na pokoji jen tak nenechá. Když se ztratí její nejlepší kamarádka, ocitne se Ann ve spirále událostí, kterým možná nebude schopna čelit ani jako dlak.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM