EN

Nezkrotná říše

Stacey Marie Brown


Spalující přitažlivost v dystopické Budapešti. Druhý díl temné fantasy série.
Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. Brzy však zjistí, že Killian není ten zlovolný vůdce, o němž slýchala. Čím víc času spolu tráví, tím víc se jejich vztah proměňuje. Když se ale ukáže starý známý, Brexley dostane šanci uniknout… a pak celý její svět exploduje. Mezi dobrem a zlem už není jasná hranice. Brexley musí rozplést smrtící síť lží a podvodů, než se stane další obětí nezkrotné vílí říše.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Adéla Stopka
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Wild Lands
Původní jazyk angličtina
Překladatel Veronika Trusová
Počet stran 368
EAN 9788076618169
Datum vydání 25.09.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Brexley přežila strádání i mučení, dokonce i Warwicka Farkase, brutální legendu, která ji pořád straší ve snech, vlévá se jí do myšlenek a života. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Kiliána, nádherného vládce všech budapešťských fae. Její život však najednou úplně změní směr, cosi otřese křehkým příměřím mezi lidmi a fae a sama Brexley se ocitne uprostřed dění.

Týdny plynou a Brexley zjistí, že Kilián není ten zlovolný vůdce, o kterém slýchala. Čím víc času spolu stráví, tím víc se jejich vztah proměňuje. Když se ale ukáže starý známý, Brexley dostane šanci uniknout… a pak celý její svět exploduje. Je vržena do sítě politiky, touhy, zrady, lží a pravd, která otřese jejími základy, přesvědčením o tom, kdo je a čemu věří – a komu může důvěřovat. Mezi dobrem a zlem už není jasná hranice.

Brexley je teď na útěku před oběma stranami a musí rozplést uzel lží a podvodů, než se stane další obětí nezkrotné vílí říše.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Divoká říše"

Hodnocení čtenářů

Anna Martincová
Divoká říše se mi fakt hoodně líbila a těšila jsem se na pokračování. Nezkrotná říše byla taky moc fajn, ale přišlo mi, že se tam některé části trošičku opalovaly a měly stejný nádech jako v prvním díle. Už první díl byl drsný a docela tvrdý a to se zachovalo i v druhém díle. Taky tady máme docela dost nových postav a snad v dalším díle se budou objevovat taky a zároveň v druhém díle jsou zpět i některé postavy z prvního dílu. Milostná linka, byla taková dost rozmanitá a nevím, jestli se mi úplně líbila, ale naštěstí děj a prostředí to zachraňují. Hodnocení:4,5/5 Za knížku moc děkuji Albatros media.
Dominika Mátyásiová
Divoká říše nasadila laťku neskutečně vysoko. Nechci vyloženě říct, že v pokračování jí autorka nedokázala udržet, ale už to pro mě nebyl takový zážitek. Přijde mi, že zde máme zbytečně opakující se scénáře a až moc velkou snahu čtenáře šokovat nekonečným množstvím zvratů. Tím ale neříkám, že by mě Nezkrotná říše zklamala, jen ji miluju o kapku méně. Další řádky mohou obsahovat recenze na předchozí díl! Brex se zde ocitá v dalším vězení - tentokrát v pozlacené kleci krále fae Killiana. Ten je instantně další love interest (můj i hlavní hrdinky), ale přinese zároveň první velmi zajímavý zvrat, se kterým bych se bohatě spokojila a kniha se mohla do konce věnovat téhle pecce. Zjistíme, že Brexley vlastně celý život žije ve lži, kterou do ní odmalička vtloukali a sama se rozhodne najít pravdu. Tenhle nápad dát jí do hlavy pořádného brouka a pochybovat o všem, co do té doby znala, se mi moc líbil. Prostě této hlavní hrdince nic nespadne do klína a to je super změna. Navíc zde dostaneme hromadu nových postav a já je všechny žeru! Jsem ráda, že se autorka soustředí i na ně, dává jim v příběhu prostor a zapojuje je do děje, aby je čtenář mohl víc poznat a najít si k nim cestu. Navíc ten malinký detail, kdy nám odhalí i něco z backstory, to na knihách miluju. Krom toho se ale moc dalšího nestane. Přijde problém, Warwick ho vyřeší, vzájemně na sebe budou vrčet a vyčítat si hromadu věcí. Každopádně tyhle jejich vzájemné přestřelky mě prostě baví a neumím si bez nich knihu představit. Je to sarkastické, zábavné a hlavně to pořádně sexuálně jiskři. Co mi přijde jako velmi zbytečný fakt v ději, pak to, jak Brexley musí přitahovat každou mužskou postavu v okruhu třiceti metrů. Ten trojúhelník bych ještě snesla, ale autorka tady vymyslela snad šestiúhelník? Druhá věc, která mě u pokračování zklamala je to, že posledních asi 60 stránek bylo neskutečně překombinovaných. Z počátku jsem k Brex měla velké sympatie, jelikož nic nedostala zadarmo, ale trošku se bojím, aby se postupem času nestala nepřemožitelnou. Stejně tak bylo až moc šokujících momentů, u kterých za mě platí čím méně, tím lépe. Doufám, že třetí díl bude zase trošku klidnější v těchto částech a bude mít spíš podobný vibe, jako měl právě začátek série. - 3.5

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Stacey Marie Brown

Stacey Marie Brown

Stacey Marie Brown je autorkou romantických románů plných zachmuřených sexy týpků i sarkastických hrdinek, co si nenechají nic líbit, mají proříznutou pusu a jsou pro každou špatnost. Ve volném čase si ráda čte, cestuje, sleduje seriály, pojídá tacos, střílí z luku nebo chodí na procházky a túry. Měla to štěstí, že žila i cestovala všude možně po celém světě. Vyrůstala v Severní Kalifornii na rodinné farmě a zvířata a příroda jsou odjakživa její velkou láskou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM