EN

S láskou z Londýna

Jules Wake


Vánoční romance od autorky, kterou znáte jako Julii Caplinovou
Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem, který ji svede dohromady s novým ajťákem. Toho daleko více než emoce zajímají moderní technologie. Když se však Tillyin soukromý i pracovní život začne hroutit, racionálně uvažující Marcus je pro ni překvapivě tou největší oporou. Nejlepší vánoční dárek je totiž ten, o kterém nevíte, že ho chcete, ale na první pohled si ho zamilujete.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 5
Jazyk čeština
Původní název Covent Garden in the Snow
Původní jazyk angličtina
Řada S láskou
Překladatel Klára Krasula
Počet stran 376
EAN 9788026725367
Datum vydání 05.10.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,379
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Autorka, která se proslavila jako Julie Caplinová, přichází s romancí z Vánočního Londýna.

Tilly pracuje jako maskérka v opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Zdá se, že všechno je v naprostém pořádku. Pak ale dojde na přešlap se zavirovaným e-mailem, který její život obrátí naruby. Tilly se setká s novým ajťákem Marcusem, který má potřebu neustále ji poučovat. Zatímco ona miluje operu, on dává přednost operačním systémům. I když se jejich světy míjejí, jakmile se Tillyin soukromý i pracovní život začne hroutit, Marcus je pro ni překvapivě tou největší oporou. Vánoce jsou za dveřmi, Tilly si musí ujasnit životní priority a taky vyrazit na nákupy. Nejlepší vánoční dárek je totiž ten, o kterém nevíte, že ho chcete, ale na první pohled si ho zamilujete.

Video

Další tituly z řady "S láskou"

Hodnocení čtenářů

Příkaská Blanka
Jules Wake je pseudonym Julie Caplin známé autorky série romantických útěků. Její knihy z této série mám moc ráda, bylo načase si přečíst i nějaký příběh ze série S láskou a jaký jiný než novinku která letos vyšla ❄️S láskou z Londýna❄️ Hlavní hrdinka Tilly žije se svým snoubencem Felixem v malém bytě v Londýně. A ač se Tilly snaží nějak to mezi nimi neklape, Felix raději tráví čas u pc nebo s kamarády v hospodě, žijí spolu spíše jako kamarádi než milenci. Tilly pracuje jako maskérka v divadle, nadevše miluje svou práci, připravuje herce, zpěváky i tanečníky od paruky až po mackeup na každodenní vystoupení. Práce ji baví a všichni s ní dobře vycházejí až na věčně nabručeného, nového IT pracovníka Marcuse. Důvod je prostý Tilly si zkrátka nerozumí s moderními technologiemi, jednoho dne se jí povede rozeslat ze svého mailu vir a Marcus musí zachránit celou síť divadla. Tilly po tomto incidentu musí chodit k němu na školení, aby nezpůsobila další průšvih. Jak to už tak bývá co se škádlivá to se rádo mívá. 😉 V tomto příběhu najdete romantickou linku od nenávisti k lásce z atraktivního prostředí divadla, milé oddechové čtení s atmosférou vánočního Londýna. Je to milé, pohodové odpočinkové čtení, které můžu doporučit. Hodnocení 3, 5 ⭐
Veronika Vášová
O Vánocích to chce nějaký vánoční příběh, no ne? Autorkou jsem nepolíbená, na romantiky mě moc neužije, ale tohle bylo příjemné pohlazení po duši a Jules Wake píše krásně lehce a čtivé. Vánoční tématika je tu spíše okrajová, za to je to kniha velmi divadelně zaměřená, co se děje v zákulisí během i mimo představení bylo zajímavé číst, ale i tak se na mě přeneslo kouzlo vánočního Londýna. Příběh je ve své jednoduchosti roztomilý a i když vlastně dopředu víte, jak vše dopadne, stejně budete číst dál, protože je to prostě příjemná oddychovka a slaďárna.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jules Wake

Jules Wake

Než se rodačka z Yorkshiru stala spisovatelkou, pracovala ve světě PR pro mnoho známých značek. Díky této zkušenosti měla možnost zdokonalit své spisovatelské dovednosti a také poznat mnoho evropských měst, která se objevují v její literární tvorbě. Jules Wake snila o dráze spisovatelky už od svých deseti let. V roce 2014 debutovala knihou Talk to Me. Její druhý román Pozdrav z Itálie se stal bestsellerem. Kniha je obsahově volně propojená s dalšími příběhy S láskou z Paříže a S láskou z Říma. Vánoční atmosféru autorka zachycuje v románech S láskou z Londýna a Notting Hill pod sněhem. Příběhy Jules Wake se odehrávají v kulisách atraktivních destinací stejně jako oblíbená série Romantické útěky (Cukrárna v Paříži, Hrad ve Skotsku), kterou autorka napsala pod jménem Julie Caplinová.
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - S láskou z Londýna

„Příběh je oddechový s příjemnou nenásilnou vánoční atmosférou, která dodá kouzlo a odehrává se v zajímavém divadelním prostředí.“
NAPIŠTE NÁM