EN

Rodina jako přístav, kam se rádi vracíme a odkud míříme za svými sny
Nejen firmy a sportovní kluby potřebují k úspěchu spokojené týmové hráče, smysluplnou misi a inspiraci. Skvělé týmy můžete budovat i se svými nejbližšími! Uznávaní lektoři Jan Mühlfeit a Kateřina Krůtová přinášejí ucelený pohled na nové způsoby vzdělávání, sebepoznání, práci s emocemi, komunikaci napříč generacemi a další rodinné aspekty. Vytvořte fungující rodinu, ve které je každý člen důležitý a z níž mohou děti získat základ pro celý život.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788072615872
Datum vydání 10.06.2021
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství MANAGEMENT PRESS
Hmotnost 0,613
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Rodina jako přístav, kam se rádi vracíme a odkud míříme za svými sny.

Nejlepší firmy a sportovní kluby potřebují k úspěchu spokojené týmové hráče, energii a smysluplnou misi.

Skvělé týmy ale můžete budovat i se svými nejbližšími!

Přinášíme ucelený pohled na nové způsoby vzdělávání, sebepoznání, práci s emocemi, komunikaci napříč generacemi a další témata. Chceme vás inspirovat k vytvoření fungující rodiny, v níž je každý člen důležitý a kde mohou děti získat základ pro celý život!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kateřina Krůtová-Novotná

Kateřina Krůtová-Novotná

Kateřina Novotná je spoluautorkou projektu Odemykání dětského potenciálu, jehož prostřednictvím společně s Janem Mühlfeitem pomáhá rodičům a dětem objevit jejich talenty a rozvíjet je. Kateřina se zabývá progresivními formami vzdělávání a pracuje s předškolními a školními dětmi již více než 10 let. Vede kurzy, přednášky a workshopy pro rodiče, děti, studenty i celé školy. Absolvovala Montessori kurz a věnuje se canisterapii. Spolu s Janem Mühlfeitem provází pořadem Tipy F1 pro chytré rodiče na Frekvenci 1. Po veleúspěšné knize Odemykání dětského potenciálu připravila – opět v tandemu s Janem Mühlfeitem – další užitečnou publikaci. V knize Rodina jako tým se věnují rozvoji potenciálu jednotlivých členů rodiny a učí je, jak navzájem spolupracovat tak, aby rodina jako celek dosáhla maximální harmonie a úspěchu.
Zobrazit profil autora

Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit

Jan Mühlfeit je globální stratég, kouč a mentor. Jeho osobním posláním je „pomáhat jednotlivcům, organizacím a zemím na celém světě odemknout svůj lidský potenciál“. Má za sebou velmi úspěšné budování týmů a organizací během dlouhé kariéry v Microsoftu, kde působil na různých vedoucích pozicích. Na základě svých zkušeností vytvořil zcela unikátní metodiku pro jednotlivce i týmy zaměřenou na hledání a objevení vlastní výjimečnosti. Tento kurz Jan Mühlfeit vyučuje v soukromém i veřejném sektoru po celém světě, koučuje vrcholové manažery z mnoha zemí. V roce 2017 vyšla jeho kniha Pozitivní leader, ve které shrnuje své dlouholeté zkušenosti z vedení týmů. O rok později se svou spolupracovnicí Katkou Novotnou připravil knihu Odemykání dětského potenciálu. Ta vychází z jeho veleúspěšných kurzů a seminářů, v nichž pomáhá rodičům odhalit skryté talenty jejich potomků. Aneb jak zní podtitul knihy: každé dítě je originál. Ve spolupráci s Katkou připravil i další publikaci: V knize Rodina jako tým se věnují rozvoji potenciálu jednotlivých členů rodiny a učí je, jak navzájem spolupracovat tak, aby rodina jako celek dosáhla maximální harmonie a úspěchu. Ve své knize Budování úspěšných týmů spojil síly s bývalým kapitánem české basketbalové reprezentace a konzultantem v oblasti leadershipu Pavlem Pumprlou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM