EN

Duše - duši

Řekni mi proč?

Nikola Birešová


Rozhovory mezi duší a andělem. Duše pokládá spoustu otázek týkajících se různých oblastí života a anděl jí na ně odpovídá.
Po své smrti se Alžbětka opět setká tváří v tvář se svým průvodcem. Klade mu spoustu otázek a dostává na ně odpovědi. Proč se stalo to či ono a proč se děje právě tohle? Jak vypadá svět, který nelze okem spatřit? Pokud se snažíš pochopit životní drama a život jako takový, kladeš-li si otázky proč anebo toužíš nakouknout za onu neviditelnou oponu, je tahle kniha právě pro tebe. Zjisti, jaké jsou tvé dary, a nahlédni do minulých životů, a tím i do svého já. Spoj se se svým průvodcem.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788076913622
Datum vydání 06.05.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,223
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Po své smrti se Alžbětka opět setká tváří v tvář se svým průvodcem. Klade mu spoustu otázek a dostává na ně odpovědi. Proč se stalo to či ono a proč se děje právě tohle? Jak vypadá svět, který nelze okem spatřit? Pokud se snažíš pochopit životní drama a život jako takový, kladeš-li si otázky proč anebo toužíš nakouknout za onu neviditelnou oponu, je tahle kniha právě pro tebe. Zjisti, jaké jsou tvé dary, a nahlédni do minulých životů, a tím i do svého já. Spoj se se svým průvodcem. Protože nic není nemožné.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM