EN

Stín z minulosti

Nela Klasová


Román o životě jedné ženy, která se snaží vyrovnat se svým osudem. Když si konečně myslí, že bude znovu šťastná, objeví se někdo, kdo jí to chce znemožnit.
Stela přišla o manžela, ale snaží se být silná a vrátit se k normálnímu životu. Hlavně kvůli dcerce Sofii. Najde si novou práci, podnájem v malém domě a do života jí zanedlouho vstupuje nový muž – kolega Filip. Jenže netuší, že je tu ještě někdo jiný, kdo je schopen udělat cokoli, aby ji dostal zpátky. Stelu začíná dohánět minulost a na povrch se derou nečekané otázky. Kdo je onen muž? A byla smrt jejího manžela jen náhoda?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788076500990
Datum vydání 25.02.2021
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,254
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Stela přišla o manžela, ale snaží se být silná a vrátit se k normálnímu životu. Hlavně kvůli dcerce Sofii. Najde si novou práci, podnájem v malém domě a do života jí zanedlouho vstupuje nový muž – kolega Filip. Zpočátku se jeho šarmu snaží odolat, ale postupně si připouští, že by s ním mohla být znovu šťastná. Jenže netuší, že je tu ještě někdo jiný, kdo je schopen udělat cokoli, aby ji dostal zpátky. Stelu začíná dohánět minulost a na povrch se derou nečekané otázky. Kdo je onen muž? A byla smrt jejího manžela jen náhoda?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM